Dobrý den mám noťásek acer 1413 wlmi no a snějvětší pravděpodombností mi odešla mechanika dvd.prostě mi nečte cd žádné ale dvd ano.potřeboval bych radu jak jí vyndat dole jsou šroubky povoli sem všechnypoblíž mechaniky a prostě ven nejde.tak bych se chtěl zeptat jak jí vyndat ven předem děkuji pokud někdo máte zkušenost dejte mi prosím vědět na maila: jebka1@email.cz
//EDIT by swarm: Když potřebuješ radu, tak se nauč rozumně prezentovat. Psaní verzálkama mezi slušné mravy nepatří! (btw vivat funkce Wordu)
žádost
..
ehm nejlépe sundat spodní kryt a odšroubovat ty 4šroubky co jí tam drží mrchu
eventuálně velké kladivo a tzv. "po rusku" do toho řezat jak hluchej do vrat .... ono to povolí
BTW: Autor tohoto přízpěvku nenese žádnou odpovědnost na výše uvedeném postupu "vyjmutí" mechaniky .....

BTW: Autor tohoto přízpěvku nenese žádnou odpovědnost na výše uvedeném postupu "vyjmutí" mechaniky .....

Toshiba R600-10W
..
TO solitary .. né on s zapl CAPS, aby jsem ho lépe viděli ... víš jak občas je tu i nědo starší a třeba špatně vidí .... nicméně každého za ten CAPS peskuješ ... nejseš ty nějakej OP na DC++?
...mě se psaní přez caps taky nelíbí

...mě se psaní přez caps taky nelíbí

Toshiba R600-10W
Nene nejsem OP na DC++
, ale jestli nekdo pise capslockem aby byl lip videt jak je proste trouba... naopak, cte se to hur. Clovek pak musi pocitat ze ho za to nekdo posle nekam, a rady se docka az zacne psat jako clovek.
Babicko proc mate tak velke oci? Aby sme ho lepe videli... ale prd, rozbil se mu capslock

Babicko proc mate tak velke oci? Aby sme ho lepe videli... ale prd, rozbil se mu capslock