RAMKY
Pravdepodobne hej ak si ram sam kupis a strcis do booku neporusis zaruku ale v pripade ze sa ti nieco poto mozu to v servise zhodit na tu ram, este je mozne ze ta ram bude nekompatibilna le to len zriedkzkedy..
Mozes si kupit RAM priamo zo servisu -je to bezpecnejsie a isa funkcnost ale drahsie alebo si mozes kupit normalnu univerzalnu ktora je lacnejsia..
Mozes si kupit RAM priamo zo servisu -je to bezpecnejsie a isa funkcnost ale drahsie alebo si mozes kupit normalnu univerzalnu ktora je lacnejsia..
3103 má stejný šasi + návod jako 5100serie, vybíral jsem mezi tím a tím co mám....na 100% to nemá 266MHz ale nějakch 533MHz nejmín ale spíéš 667MYz, takžwe by to tam mělo jít + by měl fungovat i dualchannel kdíž ppůjde o stjený RAM...
jo a jestli rto nejde přečíst tak sorty tak už jsem toho dneska docela dost vypil
...ale jieště mi to myzsslí
jo a jestli rto nejde přečíst tak sorty tak už jsem toho dneska docela dost vypil

Acer Aspire 5101 ANWLMi - AMD Turion 64 X2 TL-56, 1536 MB RAM, ATI X1100 256MB RAM, 120GB HDD Toshiba 5400 RPM SATA, Windows XP Pro SP3
Sony Ericsson P1i
To jste mi nemohli říct že tu nesmí být obrázky v podpisu?
Sony Ericsson P1i
To jste mi nemohli říct že tu nesmí být obrázky v podpisu?