Dobrý den.
Mám notebook MSI VR610x s procesorem mobile athlon x2 tk-55, nainstalované win xp. Všechny ovladače atp. jedou. Mám však jiný problém, když je notebook připojen do elektriky, funguje automatické taktování jak má, ale jakmile je napájen bateríí, vše se ztlumí (napětí cpu...) a procesor jede na 800Mhz ať dělám co dělám. Neví někdo co s tím?
Problem s powernow!
Re: Problem s powernow!
tomsi píše:Dobrý den.
Mám notebook MSI VR610x s procesorem mobile athlon x2 tk-55, nainstalované win xp. Všechny ovladače atp. jedou. Mám však jiný problém, když je notebook připojen do elektriky, funguje automatické taktování jak má, ale jakmile je napájen bateríí, vše se ztlumí (napětí cpu...) a procesor jede na 800Mhz ať dělám co dělám. Neví někdo co s tím?
ja nevim, ale asi bych to nenazval problemem.. je to normalni, ntbk pokud ho odpojis od site, tak se stahne, ztlumi displej, snizi tep svyho srdce, proc., atd.. dela to proto, aby dyl vydrzel z tech baterii.. myslim ze je to v poradku..
jinak je na to utilita, primo od MSI, MGPwrShm, tam muzes nastavit ze ti to poslape i na baterky na maxximum..