Ahoj Můžete mi prosím vás poradit jaké jsou nejlepší prográmky na ochranu notebooku proti virům a dalšímu bordýlku Měla jsem AVG + Spybot Search Destroy...
Teď mám nový notebook HP Pavilion dv6680 , kde je Norton Security...
Nevím jestli to stačí nebo jestli je lepší ještě něco dalšího
Moc děkuju všem
Asi máš tu zkušební verzi cracklou A nebo ti sice skončila zkušební verze, ale funkce plné verze byly omezeny, a teď je to jen program spuštěný navíc, co žere pamět... Myslím, že AVG po uplinutí zkušební verze pořád taha update, ale jen na antivirovou db, ale jinak je neaktivní..
ASUS G50V • Intel® Core™ 2 Duo CPU P8600 @ 2.40 GHz • 2x 2048MB DDR2 800MHz • NVIDIA GeForce 9700M GT DDR3 512MB • Intel 520 180GB SSD • Seagate Momentus 500GB 7200 RpM • 15.6" WSXGA+ 1680x1050 px • Windows 8 Pro x64
myslis ze si mam dat avast home? ten je zadarmiko....neviem ci v tom esete sa nejak odrbali alebo co ale stale to ide no.. a ked to nema byt teraz 100percentne tak to dam prec dost to spomaluje..ale aj dost veci mi naslo tak nevem
já už skoro rok používám Norton Internet Security a je v pohodě, koupila se verze s 5 licencemi, vyšlo to na cca. 800Kč každého a prodloužení by mělo vyjít asi na 600Kč každého, takže si nemyslím, že to je nějak hafo...a mám aspoň legální ochranu, a né jak někteří cracknutého Noda AVG jsem nějakou tu chvíli používal, ale neosvědčil se, takže bych ho nebral ani kdyby mi za to zaplatili...
mivlak: No Norton Internet security sice vypada hodne pusobive, ale kdyz sem po 3 mesicich jednou odinstalovat trial verzi, tak se rychlost nekterych programu zvetsila o nekolik desitek procent. Nejnapadnejsi to bylo u MS Outlooku myslim .
Co znamena, ze se AVG neosvedcil? Pustil ti vira?
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.