NEFUNGUJE DVD MECHANIKA

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
Nicol
občas něco napíše

NEFUNGUJE DVD MECHANIKA

Příspěvekod Nicol » 24 úno 2008 18:42

:( Prosím poraďte mi.Zhruba před 2 dny jsem vypalovala v jeden den na NOTEBOOKU, více DVDček (20 kusů).Vypálení proběhlo uspěšně u všech DVD.Druhý den když jsem vložila prázdné , nebo plné ,nebo originální DVD/CD tak jsem DVD mechaniku zavřela a čekala jsem až se DVDdisk načte.To se nestalo.Tak jsem zkusila otevřít DVDdisk v DVDshrinku ,nebo v NERU - to taky nefungovalo.Zkoušela jsem i ještě před zapnutím NOTEBOOKU vložit spouštěcí CD Windows a i to se nezpustilo.Mechanika není zvenku poškozena ani se do ní nějak nezasahovalo.Když se zavře tak všechno sedí na svém místě.NOTEBOOK mám zhruba 3 měsíce.Je to značka ASUS.Nemohlo by to být třeba tím , že když jsem jich vypalovala více , tak se nějak zahlušil ten vypalovací laser daty? ZA KAŽDOU ODPOVĚĎ DĚKUJI :(

[/code][/b]

polo

Příspěvekod polo » 24 úno 2008 18:54

Ak si nic nemeniala v nastveniach ani firmware mechaniky tak to tipujem na reklamaciu...

TJK
píše často

Příspěvekod TJK » 25 úno 2008 06:04

Reklamovat...
Po reklamaci koupit externí DVD palírnu (ne slim). Ty mají daleko lepší výsledky... Navíc to není zas tak velká investice.
ACER TM 5720G (111): C2DM T7500 @ 2,2GHz, 2GB RAM @ 667MHz, ATI Mobility HD2600 512MB, 250GB HDD, LCD WXGA (já nechci...), Win XPP SP3

Zpět na „Hardware“