Co posílá ty data?
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Co posílá ty data?
Zdravím, poslední dobou mám problém.
Mám Vistu a do sidebaru jsem si hodil různý miniaplikace, které mi ukazují různé hodnoty o ntb. Hodil jsem si tam měřič DL/UL na několik sítí.
Připojím se na net, jdu si udělat čaj, příjdu zpět a měřič mi ukazuje, že downloaduji 50kb/s a uploaduji 20kb/s. ICQ, MSN, XFIRE, SKYPE a všechny ostatní programy, co vyžadují připojení k internetu mám vyplé.
Kontroloval jsem, jestli Windows nestahuje nějaké aktualizace, ale nic nestahuje..
Neznáte někdo nějaký program, který vám ukáže, který program stahuje?
Nejdřív jsem si myslel, že to jsou pakety, ale 50kb paket za sec?! To je trochu moc. Přes správce systému a sítě si max. zjistím, přes které připojení se posílá/stahuje.
Děkuji za radu a pomoc.
Mám Vistu a do sidebaru jsem si hodil různý miniaplikace, které mi ukazují různé hodnoty o ntb. Hodil jsem si tam měřič DL/UL na několik sítí.
Připojím se na net, jdu si udělat čaj, příjdu zpět a měřič mi ukazuje, že downloaduji 50kb/s a uploaduji 20kb/s. ICQ, MSN, XFIRE, SKYPE a všechny ostatní programy, co vyžadují připojení k internetu mám vyplé.
Kontroloval jsem, jestli Windows nestahuje nějaké aktualizace, ale nic nestahuje..
Neznáte někdo nějaký program, který vám ukáže, který program stahuje?
Nejdřív jsem si myslel, že to jsou pakety, ale 50kb paket za sec?! To je trochu moc. Přes správce systému a sítě si max. zjistím, přes které připojení se posílá/stahuje.
Děkuji za radu a pomoc.
-
- píše často
-
- píše často
predpokladam ze to by videl, zjistil. Spatnou zkusenost mam s adobe updaterem (jak photoshop, Illustrator, nebo adobe reader. Proste katastrofa kdyz se to rozhodne aktualizovat
Si kolikrat rikam ze to snad stahuje celej net podle toho jak to dlouho trva (nikdy jsem nevydrzel cekat a vzdycky to stopnul, po hodce) A to nemam pomalej net
Minimalne na lepsim firewallu, mozna na kazdym, by jsi mel videt co ti vyuziva v dane chvili internet a jaka je spotreba (download/upload)

Minimalne na lepsim firewallu, mozna na kazdym, by jsi mel videt co ti vyuziva v dane chvili internet a jaka je spotreba (download/upload)
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
vito45 píše:v najnovšom eset smart security pekne ukazuje ktory program koľko ťaha
vyzkouším, dík

jen jedna otázka - je to freeware?
ASUS G50V • Intel® Core™ 2 Duo CPU P8600 @ 2.40 GHz • 2x 2048MB DDR2 800MHz • NVIDIA GeForce 9700M GT DDR3 512MB • Intel 520 180GB SSD • Seagate Momentus 500GB 7200 RpM • 15.6" WSXGA+ 1680x1050 px • Windows 8 Pro x64
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
mobilcarl píše:něco volně stažitelného...ZADARA...a na to my češi slyšíme...
Tak jsem to nemyslel. Právě, že kdyby to "ZADARA" nebylo, tak si to ani shánět nebudu, ale koupím si alespoň licenci na rok, pokud to za to bude stát.
Jako programátor vím, kolik si s tím lidi dají práce, a proto je podpořím tak, že si to koupím a ne, že si to cracknu.

ASUS G50V • Intel® Core™ 2 Duo CPU P8600 @ 2.40 GHz • 2x 2048MB DDR2 800MHz • NVIDIA GeForce 9700M GT DDR3 512MB • Intel 520 180GB SSD • Seagate Momentus 500GB 7200 RpM • 15.6" WSXGA+ 1680x1050 px • Windows 8 Pro x64
neoexnet píše:TO Jiří Málek ... ah jak ušlechtilé .. neříkej, že máš v notebooku nebo PC vše legální ....
BTW: když mi to někdo tvrdí tak ho vždy načapu na švestkách alespon s nějakou tou mp3kou
>programátoři v čr sou chudí a nemají na každej soft, film, hru atd ...
nejak jsem nepochopil, co tim jako chces rict?
ze neni slusny zlodejum pripominat, ze jsou zlodeji, protoze sam ve skolce ukradl lopaticku?

-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Ano, přiznávám - jednu mp3 mám nelegálně
Ale když porovnám cenu jedné mp3 (necelý dolar) a porovnám cenu programu (za 500$), tak bych řekl, že mi tu mp3 snad můžete odpustit

Ale když porovnám cenu jedné mp3 (necelý dolar) a porovnám cenu programu (za 500$), tak bych řekl, že mi tu mp3 snad můžete odpustit

Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“