win xp, tvt files

notebooky Lenovo (IBM, ThinkPad, Lenovo 3000) a vše kolem
cisbes
občas něco napíše

win xp, tvt files

Příspěvekod cisbes » 25 úno 2008 15:02

ahoj. U notebooku R60 jsem přišel o servisni partition a nemel jsem vytvorena media. Na disku C byly od vyrobce jiz vytvoreny nejake slozky, ktere jsem si zalohoval. Ve slozce s RNR jsou soubory s priponou .TVT. K cemu jsou? Dale bych se chtel zeptat, zda instalacni medium WinXP musi byt od Lenova nebo to muze byt standardni medium (jde mi o to zda si instalator kontroluje, zda je spusten na stroji Lenovo).

Jde mi o to zda nahodou soubory *.tvt nejsou soubory instalace Win XP jen v jinem datovem formatu? Nerad bych je smazal a pozdeji zjistil, ze se ten system z tvt souboru da nejak dostat.

dekuji za odpovedi
Naposledy upravil(a) cisbes dne 27 bře 2008 23:43, celkem upraveno 1 x.

kukin
píše často

Příspěvekod kukin » 25 úno 2008 15:35

Nejjednodušší řešení: objednej si recovery media ze servisu (prý za 500 kč) nebo požádej někoho se stejným strojem o vytvoření.
Po nás potopa!

Mitabajs
občas něco napíše

Re: win xp, tvt files

Příspěvekod Mitabajs » 12 bře 2008 14:52

cisbes píše:ahoj. U notebooku R60 jsem přišel o servisni partition a nemel jsem vytvorena media. Na disku C byly od vyrobce jiz vytvoreny nejake slozky, ktere jsem si zalohoval. Ve slozce s RNR jsou soubory s priponou .TVT. K cemu jsou? Dale bych se chtel zeptat, zda instalacni medium WinXP musi byt od Lenova nebo to muze byt standardni medium (jde mi o to zda si instalator kontroluje, zda je spusten na stroji Lenovo). dekuji za odpovedi

Mam R60, jestli chces, muzeme se na Recovery CD domluvt.

Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“