Spomalenie internetoveho pripojenia.
Spomalenie internetoveho pripojenia.
Ahojte vsetci.Mam problem. Nieco mi spomaluje internetove pripojenie.Mam pripojenie na siet cez wifi. Ked zapnem notebok, a dam si sipku na signalizaciu pripojenia na trai.Ukazuje mi normalnu rychlost internetoveho pripojenia.Ked sa aplikacikacie zapinaju klesne mi ryichlost aj o 25 Mb/s. Myslel som si,ci to nebude aj sietou,alebo vadnou wifi.No ked sa pripojim druhym notebokom,rychlost je ok. Poradte prosim,ako nato?Pouzil som uz vela programou antivirusových,spaiverovych,malvare aj rotkity,no nic nenaslo.
maxxz píše:j to asi jo. Ale mám takový pochybnosti o podmínkách toho 70 Mbps. Jinak takovej netík by se mi líbil, bohužel u nás nic takového nikdo neposkytuje... za 500 Kč mám "ubohých" 2 Mbit...
Podmienky nie su az take zle ak to mas na domace vyuzitie. Mozes tam mat pripojenych PC kolko chces (ponukaju wifi router za 1,- Sk), FUP je nejakych 100GB mesacne (avsak v reklame to prezentuju ako neobmedzene), ale este som nepocul ze by nejako moc sledovali prekrocenie toho limitu. Maju to asi len ako poistku, keby im uz nestihala siet

Ja uz len cakam, kedy sa im to konecne uraci natiahnut k nam do baraku do vchodu (kable su uz poprinom polozene) a hned ako mi skonci viazaniost na DSL (v decembri) idem objednavat 30Mbps za 720,- s DPH. To je dost rozdiel oproti 1,5Mbps co mam teraz od T-Comu za 800,- mesacne (aj s poplatkom za linku)...
Tu je o tom na ich stranke: http://www.orange.sk/sk/doma/fibernet.html