Nejde zvuk z vstav.repro,ale po zasunuti konektora sluchadla idú.
Repro ide ked je vypnutý NB a je zapnutý SIDESHOW,po zasunutí konektoru idú slúchadla a repro vypne, je to OK. Problém je že je to celé nejaké tiché aj v sluchadlach. Je to riešitelné inak ako reklamáciou?
Pozná niekto iný NB so SideShow? Dík
ASUS W5Fe,problem zvuk
prvy krat sa to stalo po mesiaci,predajca to riesil cez vyrobcu a vtedy nesla ani kamerka,ale ked citam tie skusenosti s Asusom a zo zvukom... Tento nebol az taky lacný a mal celkom slusne parametre, naviac cez SideShow mozes citat maily,pozerat mapy-navigaciu, foto, pocuvat hudbu, event. hrat karty na tu malu baterku aj 5 hod. Na velku bat.je to niekolkonasobné.Pre cestovatela idealne. Skusim pozriet Bios ako to niekto odporúca s F3.
Vacsina kamaratov ma asus a neviem o dakych globalnych problemoch ktore by asus neviriesil velmi rychlo(Az na sit chladenie A6 a F5)
Ja sam mam asus obydvaja bratranci maju asus brat ma asus a poznam tak 10 ludi v okoli co ma asus a ziadne problemy takze neviem(Az na par mensich:zvuk F3x2,mechnikax2,pantyx1-vsetky asusi ktore mam v okoli)
Ja sam mam asus obydvaja bratranci maju asus brat ma asus a poznam tak 10 ludi v okoli co ma asus a ziadne problemy takze neviem(Az na par mensich:zvuk F3x2,mechnikax2,pantyx1-vsetky asusi ktore mam v okoli)