Co nejlevnější NB s webkou?
Co nejlevnější NB s webkou?
Chci pro ségru NB s co nejnižší cenou (cca kolem 10tis). Využíván bude na internet a hlavně na SKYPE (proto musím mít webkameru), občas na přehrání nějakého filmu a možná jednoduché hry.
Ještě by byl vhodný bluetooth adaptér a WiFi... pokud lze v této kategorii něco takového sehnat.
Díky za doporučení...
Ještě by byl vhodný bluetooth adaptér a WiFi... pokud lze v této kategorii něco takového sehnat.
Díky za doporučení...
-
- píše často
Re: Co nejlevnější NB s webkou?
ahoj, hele přemýšlel jsi o té akci v alze? http://www.alza.cz/InfoPage.asp?TP=MN&ID=763 není to nic špičkového ale je to přesně to co si psal a zahraje si na tom taky něco
-
- píše často
-
- Moderátor
tohle je nejlevnější ntb s webkou, co jsem našel. Levnější už je jenom asus Eee...
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=53717
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=53717
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
-
- Moderátor
jenže tady nejde o to kolik ten notebook stojí, ale o to co vydrží, jak je spolehlivý. Já sice chápu, že má někdo omezený rozpočet (já ho měl taky), ale tady jde o to přemýšlet nad tím jestli ta investice 11000 do takového notebooku se vyplatí, když je velmi pravděpodobné(zvláště u této cenové kategorie), že bude notebook měsíc v servisu a následně potom ti servis napíše že se závada neprojevila. Jinak je samozřejmě jisté, že notebook za 40k se pro holku, která bude na netu opravdu nevyplatí. Ale když by se něco málo přihodilo, myslím, že by to nebylo na škodu.
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
now: DELL E6400
-
- Moderátor
to fido pokud myslíš, že notebook acer za 10k není shit tak promiň, že jsem se tě dotkl ... netvrdim, že všechny levné notebooky jsou špatné ... dokonce se mi od aceru líbí nový desing "gemstone blue" ...
> bohužel většina lidí co o notesech moc neví si ho pořizuje z důvodu, že je to IN, že si chtějí "zapařit" hry a podvědoměmají vsugerováno, že notes za 20k musí být nadupané dělo, protože desktop za 20k je NICE ...
> pokud nabydu dojmu, že nemá smysl vysvětlovat technické specifikace, protože by to bylo zdlouhavé a hlavně by jsem nebyl pochopen tak se uchýlím k možnosti napsat, že je to sh!t a ať si to dovysvětlí někdo jiný ...
> notesy LENOVO a HP compaq jsou kvalitní stroje i v těch nejnižších cenových relací
> bohužel většina lidí co o notesech moc neví si ho pořizuje z důvodu, že je to IN, že si chtějí "zapařit" hry a podvědoměmají vsugerováno, že notes za 20k musí být nadupané dělo, protože desktop za 20k je NICE ...
> pokud nabydu dojmu, že nemá smysl vysvětlovat technické specifikace, protože by to bylo zdlouhavé a hlavně by jsem nebyl pochopen tak se uchýlím k možnosti napsat, že je to sh!t a ať si to dovysvětlí někdo jiný ...
> notesy LENOVO a HP compaq jsou kvalitní stroje i v těch nejnižších cenových relací

Toshiba R600-10W
neoexnet píše:> bohužel většina lidí co o notesech moc neví si ho pořizuje z důvodu, že je to IN, že si chtějí "zapařit" hry a podvědoměmají vsugerováno, že notes za 20k musí být nadupané dělo, protože desktop za 20k je NICE ...
přesně tak...

DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
-
- Moderátor
Ale tomu já rozumím, že notes za 10000,- není žádná sláva a že obšírně něco vysvětlovat je na dlouho...ovšem pokud se chci poradit a jsem rozumný...to že je něco IN mě nezajímá...stejně se dozvím - shit. Je to tak? Dělá to dojem, že co není drahé je nekvalitní a to není úplně pravdou
přece. Je třeba být objektivní, i když je to vysilující.. 

Zpět na „Jaký vybrat notebook“