nový hdd
Re: nový hdd
slechtic píše:Ahoj chtěl bych si dát nový hdd do asusu F3T. Mám tam 160 GB SATA. Nevíte jestli jde použít rozhraní SATA II?
Disk SATA II pouzita muzes, ale pokud je radic SATA I, tak bude SATA I. Proste SATA I a SATA II je mezi sebou plne zamenitelne v jakekoli kombinaci.
HP EliteBook 8560w - LG664EA,
Nyny píše:slechtic píše:Ahoj chtěl bych si dát nový hdd do asusu F3T. Mám tam 160 GB SATA. Nevíte jestli jde použít rozhraní SATA II?
Disk SATA II pouzita muzes, ale pokud je radic SATA I, tak bude SATA I. Proste SATA I a SATA II je mezi sebou plne zamenitelne v jakekoli kombinaci.
Takže když tam dám 320GB SATA II, tak s kapacitou a připojením problém nebude akorát pojede na 150MB/s.
Takže když tam dám 320GB SATA II, tak s kapacitou a připojením problém nebude akorát pojede na 150MB/s.[/quote]
Mimochodem, neplanujes tam davat tenhle disk: Western Digital Scorpio WD3200BEVT- 320GB?
Mimochodem, neplanujes tam davat tenhle disk: Western Digital Scorpio WD3200BEVT- 320GB?
HP EliteBook 8560w - LG664EA,
Nyny píše:Takže když tam dám 320GB SATA II, tak s kapacitou a připojením problém nebude akorát pojede na 150MB/s.
Mimochodem, neplanujes tam davat tenhle disk: Western Digital Scorpio WD3200BEVT- 320GB?[/quote]
na typ jsem přesně nekoukal proč se ptáš?