Existuje nějaká možnost získání plastové záslepky do ExpressCard slotu v NTB. Po návratu ze servisu mi tam zůstal prázdný otvor, který slouží pouze k zanášení prachu do NTB. Díky za info.
Při záruční opravě si ho v servise nechali, takže to zkouším jinou cestou. Vždyť ten kousek plastu je stejný pro všechny notebooky. Bohužel jsem na něj zatím nikde nenarazil.
Vravim - napis vyrobcovi. Ten e-mail ta nic nestoji a prinajhorsom skoncis tam kde si teraz; cokolvek ineho je len a len lepsie. Situaciu si tym e-mailom mozes teda iba zlepsit.
Graphics: Jestli ti v servisu sebrali zaslepku, nebude jednodussi jim do toho servisu proste napsat jestli ti ji poslou zpatky? Myslim, ze by to od nich bylo vhodne... a pokud se jedna o nejaky kvalitnejsi servis a ne nejaky Acer nebo tak... tak si myslim, ze to budes mit doma druhej den
pokud by nic z toho nevyšlo, i když bych se tomu divil, tak stačí sehnat někoho s notebookem co má dálkový ovládání a ten bude mít tuhle záslepku navíc...
T420, X31 Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Do servisu jsem napsal, tak uvidím. Pokud ho neseženu, tak do toho ExpressCard slotu koupím nějaký SSD Hard Disk, bude po problému a ještě získám funkci ReadyBoost. Jinak díky za Vaše odpovědi.
IMHO trochu draha zaslepka pokud mas dost velkou RAM (1GB a vice), tak zadnej readyboost nepotrebujes - viz muj prispevek:
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... t&start=45 a jako disk je to podle mne porad hrozne drahy
precetl sis ten muj prispevek? jestli jo, tak bys vedel, ze ti vlastne ta "podstata" readyboostu beha v masine taky a to v RAMce, i kdyz nemas usb-flash nebo ssd, nebo je k tomu nevyuzivas.