problem se ctekou karet
problem se ctekou karet
Ahoj, problem se tyka me integrovane ctecky karet. Zkousel jsem zatim pouze dva typy karet. Zvikacku od sonky, myslim ze je to memory stick a MMC 4 Giga. S prvni nemam problem, ale u druhe karty me vytuhne pocitac. Doslova zamrzne. Karta je normalne nactena, muzu si prohlizet obsah, ale jakmile zacnu kopirovat, je konec. Vytuh jak hrom.Mam visty a zatim s nimi dost bojuju. Je to novy pocitac. honza
-
- guru
môj postup:
1. nove ovladače
2. vysávač /vyčistenie/
3. oksúšať danú vec inde /sd ti ide v pda tak inu sd dať do nb/
4. google search
5. opýtať sa na príslušnom fóre/tech support firmy
6. reklamačka
7. kúpiť nové alebo sa na to vykašľať
inak momentálne neviem pomôcť
/ešte by som zabudol: rozobrať a poskladať a potom pobúchať zo všetkých strán - najuniverzálnejšie pravidlo, preverené dlhou dobou
/
1. nove ovladače
2. vysávač /vyčistenie/
3. oksúšať danú vec inde /sd ti ide v pda tak inu sd dať do nb/
4. google search
5. opýtať sa na príslušnom fóre/tech support firmy
6. reklamačka
7. kúpiť nové alebo sa na to vykašľať

inak momentálne neviem pomôcť
/ešte by som zabudol: rozobrať a poskladať a potom pobúchať zo všetkých strán - najuniverzálnejšie pravidlo, preverené dlhou dobou

Nasel jsem starou MMC 64MB a ta jede ve ctecce bez problemu. Mozna to tedy bude velikosti karty. Ale zase na druhou stranu, pokud tu 4 G Sd kartu ctecka nacte, proc vytuhne u kopirovani? Nebude to spatnym naformatovanim? Nemuzu to zjistit, protoze u formatu te karty mi taky zatuhl pocitac. V PDA a ve ctecce na starem laptopu mi jela. FAkt nevim, sere me to, mam novy pocitac a zase nejake problemy.