Přemýšlím o koupi T61, 14´´ 4:3 display + integrovana x3100, ale prodávají se jen s Vistou.
Zajímalo by mě, jak TP šlape pod tímto systémem. Nebylo by lepší si hned objednat downgrade na XP?
Díky za Vaše názory.
Vista na ThinkPadu
-
- píše často
Vista na ThinkPadu
MacBook Pro 13'3/2,4GHz/4GB RAM/HDD 250GB/GPU nVidia 320m/Mac OS X Snow Leopard 10.6.4 + Magic mouse
-
- Moderátor
Pošlape určitě...
Já pořád nechápu lidi (neber to osobně) proč se tak bojí Visty... s dvoujádrem šlape absolutně bez problému a já na ni spustil úplně vše...
Na XP bych už asi nepřešel.
Já pořád nechápu lidi (neber to osobně) proč se tak bojí Visty... s dvoujádrem šlape absolutně bez problému a já na ni spustil úplně vše...
Na XP bych už asi nepřešel.
ACER TM 5720G (111): C2DM T7500 @ 2,2GHz, 2GB RAM @ 667MHz, ATI Mobility HD2600 512MB, 250GB HDD, LCD WXGA (já nechci...), Win XPP SP3
-
- píše často
Mě Vista na TP (R61, 15.4, NVS 140, 2GB RAM) zcela vyhovuje. Je pravda, že mě párkrát systém trochu vytočil, ale zdaleka ne tak často, jako XP.
Spotřeba na baterky bude asi trochu větší, prostě proto, že systém je náročnější, ale rozdíl nebude moc velkej. Jinak ale Vista šlape právě i na baterku pro mě překvapivě svižně (značně podtaktovanej procesor není zase tak moc znát).
Rozhodně už downgradovat nebudu.
Spotřeba na baterky bude asi trochu větší, prostě proto, že systém je náročnější, ale rozdíl nebude moc velkej. Jinak ale Vista šlape právě i na baterku pro mě překvapivě svižně (značně podtaktovanej procesor není zase tak moc znát).
Rozhodně už downgradovat nebudu.
-
- Moderátor
-
- guru
-
- Moderátor
-
- guru
Provedl jsem downgrade na T60 z Vista na XP a výsledek byl žalostný. Po jisté zkušenosti jsem opět na Vistách. Netvrdím, že jsem neměl z Vistama problémy. To byl taky důvod pro přechod na XP, ale nevím jak se to Lenovu povedlo, ale stabilita XP byla žalostná. Co mě maximálně vytočilo je ubohá podpora dockovací stanice v XP a rozjet E-MU 1616m pod XP se rovná zázraku. Ve Vistách ta karta šlape jak má.
Takže asi Vista vs. Linux.
Takže asi Vista vs. Linux.

Celý život bojuji s průměrností. 

ja by som videl 2 dovody na downgrade - nekompatibilita pouzivanych aplikacii a pomalsie diskove a sietove prenosy. ak vsetky potrebne aplikacie funguju a neprenasaju sa velke mnozstva dat po sieti alebo medzi diskami tak imho dovod na downgrade nie je.
neustale hrabanie na disku sa da riesit vypnutim niektorych servisov (napr. indexovanie).
neustale hrabanie na disku sa da riesit vypnutim niektorych servisov (napr. indexovanie).
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Zpět na „Jaký vybrat notebook“