Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
přesně tak jsem to myslel. Mít 30tis, tak určitě nejdu do Dell, ale ThinPad, či Compaq ve stejný konfiguraci. Vyšlo by to možná i o 7-10tisíc levněji a za zbytek můžeš já navím co...třeba si dokoupit ještě on-site záruku a budou si tě v Hp vážit ještě více.
Nic proti Dellu a jeho vlastníkům, ale přijde mi až moc předraženej a jediný co by mě na něm upoutalo je NBD v základu. Já jim prostě moc nevěřím. Pže všude jinde jsou daleko levnější, dokonce jsem někde četl (čili JPP), že Dell je v americe něco jako tady Acer.
30 000 tě vyjde pouze, když ho chceš splácet. Ale když dáš po první splátce zbytek, tak tě vyjde cca na 23 000 Kč. A to je pak úplně jiný rozhodování ...
alespoň mi to včera tvrdil bankéř po telefonu, se tam jdu dneska zeptat osobně...
tak to ovšem zase mění situaci a je zpět v mém hledáčku. a nevíte někdo jaký má tenhle ntb vstupy a výstupy? potřeboval bych aby měl hdmi nebo dvi, firewire, s-video, a samozřejmě usb