????HP Pavilion 6650???
????HP Pavilion 6650???
HP Pavilion 6650
Mam v planu si ho koupit.....jinak ted mam momentalne acer aspire 3003
co myslite je to dobry vyber?jinak je stim HP Pavilion 6650 nejaky problemy...?
Zitra rano si ho jdu koupit tak prosim o rychle raDY...DEKUJI
Mam v planu si ho koupit.....jinak ted mam momentalne acer aspire 3003
co myslite je to dobry vyber?jinak je stim HP Pavilion 6650 nejaky problemy...?
Zitra rano si ho jdu koupit tak prosim o rychle raDY...DEKUJI
mobilcarl píše:tak nejdříve asi na co ho vlastně potřebuješ..???? pak jaký je max cenový strop. Jinak paviliony mají servis jen v polsku. A taky by si mohl hodit odkaz na přesný typ ať víme co a jak..
mno na nejaky hry,sufovani na internutu ,filmy a uceni....
mel by to byt tenhle typ
http://www.proton.cz/mimoradna-nabidka/ ... -6650.html
jinak chce mi to prodat jeden kamos za 10 000kc
a co tam je za OS? Grafika už je podle mě starší, CPU už taky. I já mám vyšší frekvenci. A je tam 2x512mb Ram..když by tam byly visty, tak by si to pravděbodobně musel vyhodit a dát tem 2x1G aby si byl spokojen když to chceš na hry. Ale tak je to na tobě. Zase levnější pavilion neseženeš a za 10_12 tisíc by byl stejně jen třeba acer nebo msi.
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
mobilcarl píše:a co tam je za OS? Grafika už je podle mě starší, CPU už taky. I já mám vyšší frekvenci. A je tam 2x512mb Ram..když by tam byly visty, tak by si to pravděbodobně musel vyhodit a dát tem 2x1G aby si byl spokojen když to chceš na hry. Ale tak je to na tobě. Zase levnější pavilion neseženeš a za 10_12 tisíc by byl stejně jen třeba acer nebo msi.
a da se nejak downgranout z ty visty na xp?
necituj ty příspěvky když je to hned po tom..jinak pokud tam je business nebo ultimate tak ano, ale pochybuju, že v pavilionu je. Jinak do pavilionů se moc Xp nedávají a výrobce většinou ani nemá podporu, ale daly by se snad sehnat. V sekci Hp je o tom hned první topic.
ex: HP Compaq 6715s
Menfis píše:Když se mrkneš do sekce Notebooky HP - Hewlett-Packard tak tam určitě něco najdeš. Stačí jen hledat...............
mno moc o pocitacich nevim mno...jinak ten hp pavilion ktery budu mit tak ma OS vista Basic a jak jsem cetl na internetu tak se z Vista basic neda downgradnout na windows xp...je to pravda?skutecne neni zadna cesta j,ak bych to mohl downgradnout na xp????
-
- Moderátor
tuananhCZ: jo, existuje, koupit si originálku XP a tu tam nainstalovat a pak někde si sehnat ovladače... a nebo se spokojit s Vistou
do Paviliónů se dává Home Premium, ne?
do Paviliónů se dává Home Premium, ne?
DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
Zpět na „Jaký vybrat notebook“