Chtěl bych se zeptat, jestli si z nás dělá ASUS srandu s 1,2Mpix kamerou. Protože podle všeho je jen VGA. Všude se sice jmenuje a hlásí jako 1,2Mpix, ale nepodařilo se mi z ní dostat více než VGA rozlišení..
Máte někdo vysvětlení tohoto úkazu? Případně soft, kterým lze zprovoznit plné rozlišení, je-li opravdu SVGA, jak tvrdí výrobce.. ?
Díky
1,2 Mpix kamera? ASUS A6TC AP026
-
- Moderátor
HW je myslim 640x480 senzor s tím že to umí nějakou interpolaci na vyšší, teoreticky kvalitnější než když se ta interpolace udělá až dodatečně v SW, ale jistej si tím nejsem. Ten soft co k tomu je (VideoView.exe) každopádně nechá člověka udělat záznam až do rozlišení 1280x1024.
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)
hmm
něco podobného sem očekával, jen sem neměl žádné potvrzení..
je to od nich celkem blbý, a ještě se s tím vychvalujou..
Ale je to jen detail, na videohovory to stačí v pohodě. Já jen, že kdyby to bylo fakt SVGA, tak by se s tím daly nouzově opatřovat nějaké snímky - ofocení sešitu když není po ruce foťák, atd.
Díky
je to od nich celkem blbý, a ještě se s tím vychvalujou..
Ale je to jen detail, na videohovory to stačí v pohodě. Já jen, že kdyby to bylo fakt SVGA, tak by se s tím daly nouzově opatřovat nějaké snímky - ofocení sešitu když není po ruce foťák, atd.
Díky
1,2 MPix odpovídá cca. 1280x960 (nebo tak nějak), tak jako tak je to větší rozlišení, než je fyzické rozlišení u většiny notebooků Asus s touto kamerkou...
Jinak mám stejnou zkušenost, na A6Km z toho lezou echt VGA snímky. Spíš bych to viděl na umělé omezení, aby se obrázek vůbec "nějak" vešel na LCD.

Jinak mám stejnou zkušenost, na A6Km z toho lezou echt VGA snímky. Spíš bych to viděl na umělé omezení, aby se obrázek vůbec "nějak" vešel na LCD.