Problém z vypínáním a zapínáním notebooku

notebooky Asus a vše kolem nich
mocis1
občas něco napíše

Problém z vypínáním a zapínáním notebooku

Příspěvekod mocis1 » 25 bře 2008 19:56

Zdravím
Před týdnem jsem si zakoupil NB ASUS F3SG a nastali problémy,nevím jestli mou vinou nebo je špatný NB.Při startování mi někdy naskočí visty do cca 2 min a někdy vůbec jen černá obrazovka a konec HDD občas problikne nepomůže ani alt+F10 jediná možnost je odpojit baterii.To je jeden problem a druhy asi po 10 hodinách mi uplně přestala fungovat web camera ovladače i sw byl v pořádku ale nefungovala,problem vyřešen opět po vyjmutí baterie.Třetí problem je při vypínání do spícího režimu se NB někdy uplně vypne jak kdy a zase naopak při uplném vypnutí se dostane do stavu spícího.Už jsem neštastný protože nevím co mám dělat.jestli má někdo obdobné problémy rád se poučím.Předem děkuji jirka

polo

Příspěvekod polo » 25 bře 2008 20:06

Zospodu je taka dierka nieco tenke tam strc to je reset...Nemusis tahat bateriu... Inac vyzera to dost divne skusil by som to kompletne vycistit uplny format disku a potom nainstalovat len nevyhnutne potrebne drivery a ziadne utilti od asusu ...Kazdopadne skus SAFE mod visty ci sa ti tam bude nieco diat podobne aleb aj daku distribuci linuxu napr. ubuntu,
S tym vypinanim v spanku to tusim riesil daky HOTFIX ak je to co myslim alebo nieje to len prepnutie do Hibernancie ktore sa kona po dlhsej dobe v spanku?

mocis1
občas něco napíše

Příspěvekod mocis1 » 25 bře 2008 20:13

Děkuji za radu pokusím se to nějak udělat a snad to pomuže díky a dám vědět jak sem dopadl přeji Krásný večer

Zpět na „notebooky Asus“