která značka?
která značka?
ahoj, vybiram notebook a nemuzu se rozhodnout kterou znacku.. muj notas by mel podporovat naky ty 3D animace a jinak budu vyuzivat takovy ty bezny veci...obcas nakej filmek, internet, icq, atd...samozrejme bych rada aby neco vydrzel jak konstrukcne tak vykonove..horni cenova hranice je 25000.. muzete mi poradit po jakych znackach mam koukat? klidne nejaky konkretni typ jestli mate nejake zkusenosti a podobne vyuziti jako schanim ja:) dikes
-
- Moderátor
No podle mých zkušeností se holkám líbí R61 víc, než Compaq. On je vlastně roztomilej.
Ale ta konsktrukce fakt KVALITNÍ není. Je ale v daný cenový hladině zřejmě nejméně nekvalitní (kvůli výztuhám, jinak bych hodnotil jako povedenější konstrukci N200, oba tu mám na stole).
Ještě by se dal doporučit pavilion, sice je hnusnej (můj subjektivní estetický soud), ale má ho spousta spolužáků ajsou s ním vesměs spokojení. Ale já bych ho nechtěl, i příště bych vybíral mezi Lenovem, HP Compaqem a Dellem (možná i Vaio), ale bral bych už asi ntb. s integovanou grafikou.
Ale ta konsktrukce fakt KVALITNÍ není. Je ale v daný cenový hladině zřejmě nejméně nekvalitní (kvůli výztuhám, jinak bych hodnotil jako povedenější konstrukci N200, oba tu mám na stole).
Ještě by se dal doporučit pavilion, sice je hnusnej (můj subjektivní estetický soud), ale má ho spousta spolužáků ajsou s ním vesměs spokojení. Ale já bych ho nechtěl, i příště bych vybíral mezi Lenovem, HP Compaqem a Dellem (možná i Vaio), ale bral bych už asi ntb. s integovanou grafikou.
-
- Moderátor
-
- Moderátor
-
- Moderátor
-
- Moderátor
Zpět na „Jaký vybrat notebook“