Technická podprora UPC
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Technická podprora UPC
Minuly tyden jsem nasel na Lupa.cz tuto zajimavou diskuzi s priznacnym nazvem Technická podprora UPC - hnus a bída. Jeji text by se dal shrnout do hesla - Pripojeni k internetu od UPC - kvalitni spolehlive pripojeni za slusnou cenu, tehcnicka podpora - Des a bes. Jiste nic, co by mnozi uzivatele UPC davno nevedeli, ale presto, jelikoz mam podobnou zkusenost a jelikoz me minuly tyden opet stredne nasrali, pokladam za svoji moralni povinnost delat UPC touto cestou reklamu, takze: Doporucuji vasi pozornosti .... 

Naposledy upravil(a) Warp10 dne 30 bře 2008 21:23, celkem upraveno 1 x.
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.

Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.
jo, to jsem taky četl, naštěstí od nich net nemám...
ale snažil jsem se zjistit telefon na jejich technickou podporu, bo sestře od ženy se posral net, tak tam chtěla volat a to je teda katastrofa a narazil jsem na tenhle článek

ale snažil jsem se zjistit telefon na jejich technickou podporu, bo sestře od ženy se posral net, tak tam chtěla volat a to je teda katastrofa a narazil jsem na tenhle článek

DELL VOSTRO 1500
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
T7250 - 2,5 GB - WD3200BJKT - UltraSharp™ WSXGA+ TrueLife™ - 8600M GT - XP SP3 & Vista Business - 9 cell - VX Nano
+ external WD3200BEVT
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Ghost píše: ochotnejsie reaguju len ked sa im pohrozi zrusenim zmluvy
No podle toho, co sem mel moznost si precist, tak v CR uz s nima moc nehejbe ani tohle ...

Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander 

Já mám UPC, naštěstí jsem nikdy nepotřeboval technickou podporu (víc jak 2 roky) ale stejně přejdu na wi-fi 800kč je na mě moc za net. Za ani né polovinu budu mít stejné připojení přes wi-fi i když vím že není tak stabilní jak UPC. Jen pro info výpadek u UPC sem snad nezažil nikdy (když nepočítám asi 5 malých 10minutových a pak to jak nám technicy odpoijly nechtěně na půl dne UPC v baráku)
HP530
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
admxx píše:No ja za 3 mesice budu rusit net...tak sem zvedavy co na me vytasi...jestli to neprobehne ok tak sem nekde...jedu do zahranici a to by byl dost problem to resit na dalku.
No bejt tebou, tak bych to uz pomalu zacal resit ted. Zde je uryvek z vysezminene diskuze na Lupe:
"A co se mne týká, nejsem z kategorie prudičů, přes jejich chybu jsem dokonce zaplatil službu, kterou jsem již nechtěl za 1,5 měsíce navíc... Jediné co jsem chtěl bylo ukončit ji. Na formulář zareagovali po měsíci s tím, že původní žádost o ukončení nedorazila a poté přišla odpověď na tu původní žádost (která "nedorazila") s tím, že již byla služba ukončena kolegyní předtím. To, že to běželo i když nemělo jsem už pak neměl sílu řešit..."

-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Rexy:
No tak ja si nedelam iluze, ze velci kokoti se od sebe nejak vyrazne lisi ... Ale slysel sem nekde, ze Telecom preci jen ma lepsi technickou podporu. Ale kamos ma od nich ADSL a musel to podepsat na rok ....
No tak ja si nedelam iluze, ze velci kokoti se od sebe nejak vyrazne lisi ... Ale slysel sem nekde, ze Telecom preci jen ma lepsi technickou podporu. Ale kamos ma od nich ADSL a musel to podepsat na rok ....

no já mám UPC už přes půl roku a nemůžu si vůbec stěžovat. Předtím jsem měl ADSL od (ještě bývalého TELECOMU) a i přes to, že to bylo adsl jsem musel vytáčet a málokdy to bylo napoprvé..Když jsem se po dvou letech nasr... a zrušil to, tak jsme zaplatili částku na poslední měsíc, ale po pár dnech nás odřízli. Svině.
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Tak to bych jim asi rozkopal nekolik telefonnich budek a mozna je jeste k tomu dal k soudu. ...
Tak dokud clovek nemusi resit nejakej vaznejsi problem nebo vlastne cokoliv resit, tak je UPC vazne v pohode, na tom se asi vetsina lidi shodne ....
Tak dokud clovek nemusi resit nejakej vaznejsi problem nebo vlastne cokoliv resit, tak je UPC vazne v pohode, na tom se asi vetsina lidi shodne ....

přece se nebudu rozčilovat kvůli takovým vydřiduchům..stejně jsem v tom měsící byl 14 dní mimo čr a cachtal se u moře..
ale je vidět, že všichni dělaj naschváli, když prostě chceme přejít jinám. A to jim brácha ještě tenkrát řekl do telefonu, že to rušíme, pže přecházíme k UPC. Ježiš, to jsem fakt málem umřel smíchy když jsem to slyšel....bože takový afrgumenty.
ale je vidět, že všichni dělaj naschváli, když prostě chceme přejít jinám. A to jim brácha ještě tenkrát řekl do telefonu, že to rušíme, pže přecházíme k UPC. Ježiš, to jsem fakt málem umřel smíchy když jsem to slyšel....bože takový afrgumenty.
ex: HP Compaq 6715s
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Tak kazda svinarna by mela bejt po zasluze potrestana. Zvlaste, kdyz se nekdo menuje Telecom. Budete prokleti do desateho pokoleni a meno si zmente kolikrat chcete ....
Ale u UPC taky prej delaj klidne nekolik mesicu mrtvyho brouka, kdyz to chces zrusit, a pak to chtej zacalovat, neboj ...
Sakra sem zvedavej, kdy se ozve nekdo od UPC tady. Pamatuju si, ze kdyz chlapi na Nornikovi pomlouvali nejakej prazskej bordel, tak se hned od tamtud nekdo ozval, ze takhle to teda neni a ze nenechaj spinit dobre jmeno firmy ...
. Tak kde ste chlapi ku***? To uz vam nestojime ani za tohle? 

Ale u UPC taky prej delaj klidne nekolik mesicu mrtvyho brouka, kdyz to chces zrusit, a pak to chtej zacalovat, neboj ...
Sakra sem zvedavej, kdy se ozve nekdo od UPC tady. Pamatuju si, ze kdyz chlapi na Nornikovi pomlouvali nejakej prazskej bordel, tak se hned od tamtud nekdo ozval, ze takhle to teda neni a ze nenechaj spinit dobre jmeno firmy ...

Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“