Externí disk
Externí disk
Zdravím, mám v plánu koupi externího disku, a přemýšlím co bude ta nejlepší volba. Potřebuju něco co se bude dát přenášet, takže jedině 2.5 disk, libi se mi WD, nicméně nedávno mi kamarád říkal že si mám koupit radši rámeček a noťasovej disk zvlášť, aspoň se to dá měnit atd...máte někdo nějaký doporučení? Díky
já taky používám rámeček a 2,5" disk a jsem s tím spokojenej....
Ale ta nová řada těch externích WD, není taky špatná...
podívej se na tyto stránky http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=15L14507H
Ale ta nová řada těch externích WD, není taky špatná...
podívej se na tyto stránky http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=15L14507H
Lenovo ThinkPad T420i
jojo,ten WD vypadá pěkně...nakonec asi zkončím u 3,5 disku a vyšší kapacity...Jinak mam pocit ze jsem ten disk videl u nejakyho znamyho a mel takovou dost vyraznou modrou diodu pri zapojeni v siti...uz ted vypojuju notas z dokovaci stanice na noc, mit tu dalsi zdroj barevnyho svetla tak jsem tu jak na pouti 

Má dost výraznou diodu, normál svítí, když pracuje tak bliká ala Nightrider..
Jako mě netrápí, mam ho shovanej za lcdčkem takže neruší, ale jiank září krásně, naopak, mě se to líbí
mam i stejně svítící pídavný větráčky pod notes..

Jako mě netrápí, mam ho shovanej za lcdčkem takže neruší, ale jiank září krásně, naopak, mě se to líbí

Clevo M570U +, C2D T7200 (2,0 GHz), 4GB RAM, WD 500Gb 5400 rpm, GF 7950 GTX(3DMARK06 - 5300+ b), Win 7 Prof.
-
- Moderátor
já bych řekl, že to vypadá na každým disku blbě...
taky myslím, že je lepší koupit si rámeček a do něho dát starý disk z ntb, který je většinou nevýkonný, hlavně u těch levných modelů a místo něj si do ntb strčit takový disk, který mi přesně vyhovuje...
taky myslím, že je lepší koupit si rámeček a do něho dát starý disk z ntb, který je většinou nevýkonný, hlavně u těch levných modelů a místo něj si do ntb strčit takový disk, který mi přesně vyhovuje...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
záleží kde ho máš. a mě je upřímě jedno jak vypadá, hlavně že je rychlej a tichej..třeba seagate co mám má decentní oranžový podsvícení, to je v pohodě.
ale modrý běsy, na ty sem vysazenej a přelepuju
(třeba routery jsem oba přelepil - sic zelená, ale nedá se spát když to bliká celou noc jak blbec)
ale modrý běsy, na ty sem vysazenej a přelepuju

Apple Macbook White
Jestli si ty externí disky dáváte na monitor, tak chápu že vás ty diody krkaj, ale jinak já to vidim jako pěknej doplněk k designu. Poznáš co disk dělá, kdy běží kdy ne a efekt taky dobrej
naprosto mi to neruší a jestli vás jo, není nic snažšího než ho dát za LCD, pod sůl neb prostě otočit 

Clevo M570U +, C2D T7200 (2,0 GHz), 4GB RAM, WD 500Gb 5400 rpm, GF 7950 GTX(3DMARK06 - 5300+ b), Win 7 Prof.
http://pevne-disky.alza.cz/externi-pevn ... d89191.htm
myslíte, že tenhle disk ujde? Mně se líbí, že je malej a lehkej, jenom ta cena je trochu vyšší, ale snad je to kvůli kvalitě...
Chci to víceméně na hudbu filmy a fotky, abych je nemusel cpát do NB a ani se mi nechce tahat těžký disky, byť maji větší kapacitu...
myslíte, že tenhle disk ujde? Mně se líbí, že je malej a lehkej, jenom ta cena je trochu vyšší, ale snad je to kvůli kvalitě...
Chci to víceméně na hudbu filmy a fotky, abych je nemusel cpát do NB a ani se mi nechce tahat těžký disky, byť maji větší kapacitu...