HP-530 za 7999 kč? - nějaká zkušenost?
HP-530 za 7999 kč? - nějaká zkušenost?
zdravím,chtěl bych koupit pro dceru tento nb,našel jsem ho na mironetu za tuto cenu,tak se chci zeptat jestly nemáte nějakou zkušenost s tímto nb.bude ho používat na internet,icq,skype atd.prostě nb pro puberťačku.....
Máte nějakou zkušenost s tímto nb? jde mi hlavně o spolehlivost,abych nemusel lítat do servisu hned po zakoupení jako s mím 3 měsíce starým acerem.
Máte nějakou zkušenost s tímto nb? jde mi hlavně o spolehlivost,abych nemusel lítat do servisu hned po zakoupení jako s mím 3 měsíce starým acerem.
přesně tohle jsem kupoval sestře (16) - když se přidá dalších 512 mb ram tak to dostačuje, wifi má poměrně dobrý signál, provedení mi přijde solidní, akorát tlačítka u touchpadu hodně cvakají (dělají kravál) a touchpad je docela netradiční - ale použitelný. od baterky nečekej žádnou výdrž - dá maximálně hodinu a půl a potom konec. větrák taky jede pořád
jinak je docela škoda že to má jenom 2 usb, ale za ty peníze není možný chtít zázraky - osobně mi to přijde jako docela dobrá koupě, pokud ale člověk nečeká mobilitu ani výkon.
jinak je docela škoda že to má jenom 2 usb, ale za ty peníze není možný chtít zázraky - osobně mi to přijde jako docela dobrá koupě, pokud ale člověk nečeká mobilitu ani výkon.
Apple Macbook White
-
- Moderátor
Mám o něco lepší verzi 530 (jiný procák a víc ram) ale na XP to jede v pohodě sice nemám zaplou nativní podporu SATA protože nevím jak to na XP udělat a podle návodu to taky nešlo protože sem nenašel potřebné soubory k vytvoření instalačky s ovladači ale pokud to vypneš v biosu tak v poho mi jede všechno. Myslím tím na XP
HP530
downgrade jedine z visty business / ultimate na xp pro. takze nahodit legalne xp pujde pouze pokud se jeste prikoupi licence na xp, cca 1700kc.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
na xp ta 512 ramka stačí,aspoň pro holku.nemá cenu kupovat další ramku kvůly vistě.musel bych tu 512 vyhodit a koupit dvě 1 gb,ale to je zase nejmín 1000 kč.za ty prachy co ten nb stojí jí to bude bohatě dostačovat,na ty její kravinky po netu,email,icq atd.nahraju ji tam xp,když s tím není problem a je to.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“