Nefunkční notas - problém s hw

Veškerý hardware pro notebooky. CPU, RAM, HDD, CD, DVD, WiFi, Bluetooth, LCD ...
Hlozek

Nefunkční notas - problém s hw

Příspěvekod Hlozek » 31 bře 2008 19:05

Zdravim, bude to znít asi trochu komicky, ale mám rozbitý notebook, a nějak nevim, co by mi to mohlo způsobovat .. popíši vám problém a bude-li tu někdo, kdo by věděl, co s tím, nebo kdo by věděl, že se to nějakomu taky stalo, ať mi, prosim, poradí.

Jo, ještě doplnění - mám ASUSe A7Tc (2jádro AMD Turion 1,8GHz, Win Vista Ultimate, GeForce 7600, 160 GB disk HITACHI, 2GB DDR2 667MHz ram)

Zapnu notebook a nic. Černá obrazovka, ale tlačítko power svítí. 10 vteřin čekáma naběhne mi logo ASUS, ale seká se .. to jsem ještě neviděl, ale se prvotní animace od výrobce sekala.. no nic, jdeme dál. Párkrát to restartnu, nechám noťas vydechnout, odpojim ze el. sítě, vyndám baterku. Vše zase zandám a zapnu. A teďka buď mám jen černý obraz (jako na začátku s tím, že se nic nestane), a nebo naběhne logo výrobce a neseká se. Začíná se ukazovat, jak se bootuje disk všechny paramettry v poho a začne se načítat win. A teďka buď se to zase seká a nenačte se to nikdy, a nebo swe načte win, přihlásím se, ale po několijka minutách (pokažný jindy) se sekne celej noťas. Vůbec nevim, co s tím může bejt. A nejhorší je, že tam mám zdrojové kódy od programu, který dělám pro jednu firmu a hodně slušné prachy, a nemůžu se tam dostat ... udělal senm blbost, že jsem si to nezálohoval, ale nikdy jsem s ním neměl problém (zatím - používám ho 8 měsíců) a momentálně nemám možnost se někam dostat, kde bych získal data z hdd. (pokud problém není v něm, ale podle toho sekání se všeho pochybuji). A musím to mít do zítřejšího rána vypálené, zkompilované a být v té firmě. A všechny servisy, které znám, už mají zavřeno..

Poraďte prosím :(

Camo
guru

Příspěvekod Camo » 31 bře 2008 19:24

co ram?vyměnoval jste nebo přidával?vypadá, že bude něco s ram nebo s deskou, disku se nic nestalo...takže stačí zajít za kámošem, který má 2,5 box a šoupnout ho tam a vypálit...
XPS 1330 with LED
Camo=kamil2268

polo

Příspěvekod polo » 31 bře 2008 19:33

Alebo desktop zo SATA radicom pasuje aj na notebookove disky..
Inac ako rozbyti ho mas/ co tym myslis...

Camo
guru

Příspěvekod Camo » 31 bře 2008 19:37

vím, že pasuje i do normal pc se sata, ale jednodušší je to dát do rámečku, než rozdělávat comp...
XPS 1330 with LED

Camo=kamil2268

polo

Příspěvekod polo » 31 bře 2008 19:54

Ja len ked sa ponahla aby vedel ze ak nema ramcek aj takyto sposob existuje..
Skusal si ten book zapnut aj bez baterie len z napajanim zo siete, kamaratovy robila nieco podobne odidena bateria v HP compaq 6710...
Aj ked to tipujem na RAM alebo dosku...

Damianus
_-=*Open Source*=-_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Damianus » 31 bře 2008 22:56

jo a me tak odesla toshiba ale byla to deska co odeslo
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220

Zpět na „Hardware“