Jo, ještě doplnění - mám ASUSe A7Tc (2jádro AMD Turion 1,8GHz, Win Vista Ultimate, GeForce 7600, 160 GB disk HITACHI, 2GB DDR2 667MHz ram)
Zapnu notebook a nic. Černá obrazovka, ale tlačítko power svítí. 10 vteřin čekáma naběhne mi logo ASUS, ale seká se .. to jsem ještě neviděl, ale se prvotní animace od výrobce sekala.. no nic, jdeme dál. Párkrát to restartnu, nechám noťas vydechnout, odpojim ze el. sítě, vyndám baterku. Vše zase zandám a zapnu. A teďka buď mám jen černý obraz (jako na začátku s tím, že se nic nestane), a nebo naběhne logo výrobce a neseká se. Začíná se ukazovat, jak se bootuje disk všechny paramettry v poho a začne se načítat win. A teďka buď se to zase seká a nenačte se to nikdy, a nebo swe načte win, přihlásím se, ale po několijka minutách (pokažný jindy) se sekne celej noťas. Vůbec nevim, co s tím může bejt. A nejhorší je, že tam mám zdrojové kódy od programu, který dělám pro jednu firmu a hodně slušné prachy, a nemůžu se tam dostat ... udělal senm blbost, že jsem si to nezálohoval, ale nikdy jsem s ním neměl problém (zatím - používám ho 8 měsíců) a momentálně nemám možnost se někam dostat, kde bych získal data z hdd. (pokud problém není v něm, ale podle toho sekání se všeho pochybuji). A musím to mít do zítřejšího rána vypálené, zkompilované a být v té firmě. A všechny servisy, které znám, už mají zavřeno..
Poraďte prosím