Zdravím,
včera jsem Vás tu prosil o radu, jestli nevíte, co může být s mým starým ASUSem. Každopádně včera vydechl naposled a já potřebuji co nejdříve notebook. Nebudu čekat, než mi ho opraví, a hlavně potřebuji noebook, který bude kvalitní a budu se na něj moci spolehnout. To pro mne reklamovaný notebook nepředstavuje.
A teď proč Dell?
Jediné značky, ve kterých jsem se pohyboval v kategorii spolehlivý notebook, byly Dell, IBM a FS. FS nechci z toho důvodu, že se mi zdají předražené. IBM je sice velice kvalitní, ale kvalita je na úkor výkonu, který při práci také potřebuji. Zbývá Dell. Na Dell jsem slyšel hodně chváli. Výhoda prodloužení záruky + servis až dio domu (za příplatek atp). To se mi libí, neboť pokud by se náhodou ntb rozbil, potřeboval bych co nejdříve opravu. Další věc, co jsem slyšel, byla to, že je možnost dostat nějakou slevu na konfiguraci, pokud s nimi hovoříte, ale tím si nejsem jistý a hlavně, nevím co je na tom pravdy.
Moje cenová hranice je 35tisíc. Dalo by se sehnat nějaký výkonný (přiměřeně) ntb značky Dell, ale aby byl i spolehlivý?
Děkuji Hložek.
Výber Dell notebooku
-
- Moderátor
Zpět na „Jaký vybrat notebook“