Čus ... mám tento notebook: Acer Extensa 5620Z 2A1G16Mi
Kupoval sem ho s tím, že od něj nebudu čekat žádné světoborné výkony ... spíš naopak. Dělat si věci do školy, zapisovat nějaké přednášky...
Ve chvílích nudy něco zapařit ...
To poslední je bohužel nemožné!
Ale zaráží mě to, že nerozjedu např. ani starý Unreal Tournament (vlastně rozjedu ale nedá se to hrát)... Je chyba někde v ovladačích, nebo prostě je ta grafika tak slabá jak všude slyším?
Díky za vysvětlení
Grafika Acer Extensa
Myslím že tady v tomto případě není chyba v grafice nýbrž ve dvoujádrovém procesoru jsem si na 99% jistej že chyba je v tom že Unreal Tournament (99) neumí pracvovat se dvoujádrovým procesorem snad na to vyšel i opravnej patch ale přesně si to taky nepamatuju je to už pár let co jsem podobnou věc řešil s člověkem co měl podobnej problém.
Acer 6920G
-
- guru
Unreal Tournament 1 i 2003 jsem hrál na svém noťasu bez problémů na vysoké detaily. S tím jedním jádrem to je možná pravda, také jsem kdysi něco podobného četl. Co se týče ostatních hera a chyb s OpenGL, tak je potom chyba v ovladačích. Doporučuji nahrát nový BIOS, nové ovladače na chipset + grafiku, případně reinstalovat systém, klidně hned na Visty.
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.