Zdravím, neporadíte mi někdo, kde sehnat český manuál pro DELL Inspiron 1720, který mi bude v nejbližších dnech doručen z USA??? Na webu DELLu jsou manuály pouze v angličtině! Děkuji za radu a pomoc.
Vladik57 píše:Nauč se anglicky. Hodí se to do života a pomůže to s tim manuálem.
Jó, díky, dobrá rada... No já ještě myslel, že kolega, který ten manuál fyzicky má, mi ho půjčí, a já si ho ofotím! Náklady samo sebou hradím! Ale nevím, jestli se najde někdo tak ochotný...
malus píše:mám ho objednanej tak snad když mi přijde ti to můžu naskenovat
Dobrý den, pane kolego, takže již mi dorazil z USA objednaný notebook - jen tak pro zajímavost, přeprava (včetně celního odbavení) trvala více než 1 měsíc... Takže jsem chtěl požádat, jestli by již nebyl k dispozici ten manuál na Inspiron 1720 v češtině. Děkuji za odpověď!
Takže už je konečně doma jenže je tam jen manuál jak připojit repro bedny a nainstalovat MediaDirect.Bohužel tedy nemohu sloužit a zůstává te nanglický
malus píše:Takže už je konečně doma jenže je tam jen manuál jak připojit repro bedny a nainstalovat MediaDirect.Bohužel tedy nemohu sloužit a zůstává te nanglický