Mám problém so svojim notebookom. Jedná sa o Umax D620s. Popis: Intel P4 1,8 GHz, 256 MB RAM, 40 GB HDD, DVD napaľovačka atď.
Problém spočíva v tom, že zhruba do trooch minút od zapnutia notebooku sa mi samovoľne reštartne. Závadu sa mi nepodarilo odstrániť ani reinštalovaním Windowsu, ani bootovaním pod Knoppixom. Ak však nahodím BIOS setup, notebook ide bezproblémovo a nereštartuje sa. ak chcem bootovať z HDD Windows, tak už sa zase reštartne, to isté sa deje aj pri bootovaní z DVD-ROM. Neviem kde je chyba. Ak by niekto vedel, dajte vedieť, dík.
Reset notebooku- Help!
Ja bych vsazel na tu teplotu... pokud to blbne pod jakymkoliv systemem, je jasny ze chyba je hardwaroveho razu. A teplota je univerzalni problem... jelikoz podle hw parametru soudim, ze notebook uz je starsi, tak mas nejspis notebook poradnej zaprasenej. Otevri ho a vycisti...
Zjistit jak na tom jsi s teplotou pujde snadno... pri spusteni systemu si rychle pust nejaky diagnosticky program(speedfan,everest,notebook hardware control, atd.), ten ti rekne jak je na tom teplota.
Zjistit jak na tom jsi s teplotou pujde snadno... pri spusteni systemu si rychle pust nejaky diagnosticky program(speedfan,everest,notebook hardware control, atd.), ten ti rekne jak je na tom teplota.
teplotou to asi nebude
Mal som ho otvorený, vyčistil som chladič, je bez prachu, vymenil som aj teplovodivú pastu a nič pozitívne sa nedeje. Myslím si, že je to RAMka.