Servis DELL
Servis DELL
Jaké máte skušenost se servisem DELL.Oprava má být do druhého ne?
Jak je to pokuď není.XPS 14 dní doma z toho 4dny v servisu,díky servisnímu technikovi
Jak je to pokuď není.XPS 14 dní doma z toho 4dny v servisu,díky servisnímu technikovi
Naposledy upravil(a) ROMIK dne 20 bře 2008 17:50, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderátor
-
- Moderátor
heh, stane sa. nikto nie je neomylny aj ked negativna skusenost so servisom Dellu sa casto nevidi. v suvislosti s tym "neni ND skladem" ma hned napadli tie Koudyho sklady s desattisicmi nahradnych dielov z diskusie v utorok
o tych podmienkach NBD u dellu tu tiez nedavno bola diskusia. tusim medzi cecom a slovanom.
o tych podmienkach NBD u dellu tu tiez nedavno bola diskusia. tusim medzi cecom a slovanom.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
typek, co je na oddeleni notebooku mi vcera rikal, ze maji ted nejaky problem ve sklade, nebo co, volal jsem , proc nejde v konfiguratoru na d630 strcit jina baterie nez 6-cell. a nesla ani v DE, PL, SK ani u nas...
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
-
- Moderátor
Ghost píše:heh, stane sa. nikto nie je neomylny aj ked negativna skusenost so servisom Dellu sa casto nevidi. v suvislosti s tym "neni ND skladem" ma hned napadli tie Koudyho sklady s desattisicmi nahradnych dielov z diskusie v utorok
No to sem teda jeste nezazil ze by technik z kapsche "poskodil" nejaky dil a rekl ti ze diky tomu budes cekat tri dny na novy..prestoze sklady sou po CR tri a je tam dilu moc a moc..Neznas nahodou jeho jmeno treba?
No to sem teda jeste nezazil ze by technik z kapsche "poskodil" nejaky dil a rekl ti ze diky tomu budes cekat tri dny na novy..prestoze sklady sou po CR tri a je tam dilu moc a moc..Neznas nahodou jeho jmeno treba?[/quote]
Jmenuje se p.Rajhoch.Dnes dovezl ,deska vyměněná.Ale aby toho nebylo málo,přestalo fungovat při zavření víka režim spánku(mám nastaveno).
Žeby zapomněl tam dát ten magnet,nebo se tomusí nastavit v biosu.
Už mně to přestáva bavit.A to ještě příjde vyměnit ten ovladací panel s těmi boky.
Jmenuje se p.Rajhoch.Dnes dovezl ,deska vyměněná.Ale aby toho nebylo málo,přestalo fungovat při zavření víka režim spánku(mám nastaveno).
Žeby zapomněl tam dát ten magnet,nebo se tomusí nastavit v biosu.
Už mně to přestáva bavit.A to ještě příjde vyměnit ten ovladací panel s těmi boky.
ale kapsch,kterej opravu dellu zajistuje ma tri vlastni sklady plny dilu ne?...v praze, brne a hradci tusim...Alespon tak mi to jeden technik par mesicu zpatky tvrdil..ze driv to chodilo z jednoho ale pak se to udelalo takhle a je to lepe logisticky vyresene..zvlast pro serverovou zaruku kde je oprava garantovana treba do ctyr hodin a fakt nechci videt jak neco na konci prahy odejde ze serveru a technik z kapsche pojede do jedinyho skladu v cr a pak na to misto..)