Zdravím. Rád bych znal názor na mojí reklamaci ntb, ideálně i někoho, kdo ví, jak to chodí v obchodech s elektronikou. V prosinci minulého roku, jsem u CZC pořídil ntb ASUS (konkrétně K501UW-DM043T). Na začátku června bohužel z ničeho nic přestal fungovat - a to kompletně. Nechal jsem ho v režimu spánku, odešel na několik hodin, vrátil se zpět a nic. Po třech týdnech přišlo vyjádření CZC, že reklamaci nelze uznat, že je kompletně
prolitý vodou (viz. foto), jenže já jsem si na
100% jistý, že se do ntb voda nikdy
nedostala. Dávám si na to na cestách velký pozor a doma ho mám bokem na na vyvýšeném místě na stole, připojený k monitoru, myši atd.. Kupoval jsem ho ve slevě
z 30 na 19 tisíc, čili mne i vzhledem k tomu napadají dva neobvyklé scénáře: 1) Je možné, že by ntb nebyl v pořádku už v době, kdy jsem ho kupoval a byla to jen otázka času, kdy bude nefunkční? 2) Poškození bylo jiného charakteru a v servisu se stalo nějaké nedopatření/chyba a je to jen takto zakamuflováno... Jsem naivní a budu muset přijmout fakt, že jsem o ntb přišel nebo si myslíte, že
je něco takového možné
https://drive.google.com/file/d/1xDNdNsGjlRkrIwKyS5uWzqq0vGeyLDM9/view?usp=sharing