Storm píše:Urcite, tipujem ze mi pride niekedy v utorok, takze napisem....
sirius: Do mnou uvedeneho cenoveho stropu mali Thinkpady NV 140m, co je pre mna nevyhovujuce a HPcka, o ktorych by som uvazoval, integrovane X3100, co je este horsie. Samozrejme, ak by som si priplatil este dalsich 20k Sk, mohol by som zobrat nejaky 8510p, pripadne za dalsich 10k naviac T61p, ale obavam sa, ze tolko nie som ochotny do notebooku investovat.
Aby som to jednoducho zhrnul, tvoje ponimanie toho, co je lepsie a kvalitnejsie, je diametralne odlisne od toho mojho
Na tomto fore som si vsimol v podstate reflexivne odmietanie notebookov ako napriklad tento Asus, len preto, ze to je Asus. Co je horsie, ako som dalej pozoroval, deje sa to zvacsa bez akehokolvek vyhodnotenia konkretneho notebooku danej "zlej" znacky aj novsieho modeloveho radu a len na zaklade skusenosti, aj to casto sprostredkovanych, zo starsimi notebookmi. Takyto pristup ja osobne nepovazujem za dobry.
plne s tebou suhlasim. cital som zahranicne recenzie - dobre chladenie,hlucnost v norme a solid vyhtovenie...tak urcite daj vediet ,hlavne ta pevnost ma zaujima