Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
Storm píše:Urcite, tipujem ze mi pride niekedy v utorok, takze napisem....
sirius: Do mnou uvedeneho cenoveho stropu mali Thinkpady NV 140m, co je pre mna nevyhovujuce a HPcka, o ktorych by som uvazoval, integrovane X3100, co je este horsie. Samozrejme, ak by som si priplatil este dalsich 20k Sk, mohol by som zobrat nejaky 8510p, pripadne za dalsich 10k naviac T61p, ale obavam sa, ze tolko nie som ochotny do notebooku investovat.
Aby som to jednoducho zhrnul, tvoje ponimanie toho, co je lepsie a kvalitnejsie, je diametralne odlisne od toho mojho
Na tomto fore som si vsimol v podstate reflexivne odmietanie notebookov ako napriklad tento Asus, len preto, ze to je Asus. Co je horsie, ako som dalej pozoroval, deje sa to zvacsa bez akehokolvek vyhodnotenia konkretneho notebooku danej "zlej" znacky aj novsieho modeloveho radu a len na zaklade skusenosti, aj to casto sprostredkovanych, zo starsimi notebookmi. Takyto pristup ja osobne nepovazujem za dobry.
plne s tebou suhlasim. cital som zahranicne recenzie - dobre chladenie,hlucnost v norme a solid vyhtovenie...tak urcite daj vediet ,hlavne ta pevnost ma zaujima
Trochu to hrotíte. Třeba zrovna tenhle ASUS mi nepřišel špatný. Člověk by až žasnul, jak shitský notebooky někteří k plné spokojenosti používají. Vždycky je to o prioritách. Nedá se říct, že tenhle notebook je vyloženě horší/lepší než nějaké zmíněné Lenovo/HP. V něčem je lepší a v něčem horší. Zákazník si pak podle svých priorit vybere, které vlastnosti jsou pro něj důležité.
Už docela chápu maxxze, že je občas na to prosazování některých značek alergický.
swarm - blog: http://notebookblog.cz Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
cry_more: Tahle šasi je imho docela solidní. Měl jsem v ruce AMD verzi a mé náročné testy tlaku a kroucení snášela dobře. Bohužel můj kus byl prototyp a větrák jel pořád na max, takže pocity tenkrát byly dost smíšené (šlo ale o chybu jen prototypů).
swarm - blog: http://notebookblog.cz Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
swarm píše:Trochu to hrotíte. Třeba zrovna tenhle ASUS mi nepřišel špatný. Člověk by až žasnul, jak shitský notebooky někteří k plné spokojenosti používají. Vždycky je to o prioritách. Nedá se říct, že tenhle notebook je vyloženě horší/lepší než nějaké zmíněné Lenovo/HP. V něčem je lepší a v něčem horší. Zákazník si pak podle svých priorit vybere, které vlastnosti jsou pro něj důležité.
Už docela chápu maxxze, že je občas na to prosazování některých značek alergický.
hravo súhlasím , ja tiež uvažujem o M50 , ale asi si počkám na TOSHIBU Satellite Pro A300 -20V
no na tu toshibu som tiez zvedavy - ide o to ze za par tyzdnov chcem kupovat ntb, nieco vykonnejsie - nebude sa to moc prenasat a na intrak ci privat nechcem tahat desktop.
Mal som ho v rukach viac nez dost samotna konstrukcia pantov a sasi je deto ako F3 iba par detailov zmenili...Ano videl som ze to sasi nieje najpevnejsie ale ako multimediale domace centrum by to malo zvladnut Urcite nie na caste nosenie...