6715b - obrazovka smrti ve Vistách
6715b - obrazovka smrti ve Vistách
Chtěl jsem se zeptat, jestli jste se někdo nesetkal s problémem modré obrazovky smrti po startu Vist na notebooku 6715b. Když spustím notebook bez wifi a bluetooth, jede to v klidu. Jakmile spustím wifi a bluetooth, naskočí modrá obrazovka. Stává se to hodně často, ale někdy, třeba po 5 pokusech se to chytne. Nevíte, co s tím?
Myslím si, že ty problémy jsou obdobného charakteru tady: http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... hp?t=10482 Prostě reklamovat.
A nebo to SP1 opraví.. Což asi není moc pravděpodobné, ale zkusit se to může... ten reinstal OS bych zkusil pozděli... raději bych zkusil novy bios a stahnout si ovladače na wi-fi přímo od výrobce wifi modulu a ne od HP.. ale může se ti stát že ti nepůjdou nainstalovat.. stejně tak mi bojkotuje predinstalovany OS instalaci ovladačů grafiky od intelu.. funguji jen ty od HP ale ty jsou zastarale... takze musim cekat dokud HP neudela nove..
ThinkPad T420
Virus to není, aspoň si myslím. Zajímavé je, že pokud sedím doma na wifi, není problém. Pokud přijdu někam do jiné firmy, kde běží wifi, spadne to hned po přihlášení do windows. Když třeba spustím mobilní internet od T-mobile a k tomu VPN někam k zákazníkovi, k tomu pustím vzdálenou plochu u zákazníka, tak to spadne občas taky. A zase to není pravidlem. Už jsem z toho jelen. Říkám si, že kdyby to byl hardware, tak to dělá pořád a všude...
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“