Příjemná cena. Mohu se zeptat (asi nebudu jedinej koho to zajímá) jakým kouzlem? alternativní prodejci, firma či snad sleva přímo od dellu? (nemusíš jmenovat konkrétní lidi jestli nechceš, stačí cesta koupě )
To klidně můžeš Zlobit se na tebe nikdo nebude. Alternativní prodejci nabízí zajímavý slevy (nákupy přes firmy), ale kdyby se objevil novej zdroj, nezlobil bych se
apocalipta píše:To klidně můžeš Zlobit se na tebe nikdo nebude. Alternativní prodejci nabízí zajímavý slevy (nákupy přes firmy), ale kdyby se objevil novej zdroj, nezlobil bych se
mám Dell dva dny a už se vyskytl problém. První byl, že nešla vypínat VISTA. Dvě hodiny mi to házelo hlášku - odhlašování. Takže jsem ji nakonec přeinnstaloval, natáhl ovladače a přestal fungovat Wi-Fi Catcher.
Horší ale je, že jsem si dnes ráno všiml prohnutí mezi nápisem M1530 a tlačítkem Media direct. Jako by na to působila vysoká teplota či co. Na funkčnost to nemá vliv, ale nezdá se mi to.
apocalipta píše:To klidně můžeš Zlobit se na tebe nikdo nebude. Alternativní prodejci nabízí zajímavý slevy (nákupy přes firmy), ale kdyby se objevil novej zdroj, nezlobil bych se
Znam managera v Dellu:D
a nechtel bys objednat jeste jeden? sice ne v tak vysoky konfiguraci ale sleva by se fakt hodila
prijde mi ze cena na CZC je docela v pohode, ale kdyz si udelam tu stejnou konfiguraci v konfiguratoru, tak mi to hodi cenu o 8 tisic vetsi... docela me to trapi pac si ten notas chci koupit... nejspise ho vemu primo z czc.cz a pozdeji si do nej dokoupim 9cell baterku, nez dat 42k za stejnou konfiguraci ale jen s 9 cell baterkou... dost me tady ten rozdil stve :-/
Znam managera v Dellu:D
a nechtel bys objednat jeste jeden? sice ne v tak vysoky konfiguraci ale sleva by se fakt hodila prijde mi ze cena na CZC je docela v pohode, ale kdyz si udelam tu stejnou konfiguraci v konfiguratoru, tak mi to hodi cenu o 8 tisic vetsi... docela me to trapi pac si ten notas chci koupit... nejspise ho vemu primo z czc.cz a pozdeji si do nej dokoupim 9cell baterku, nez dat 42k za stejnou konfiguraci ale jen s 9 cell baterkou... dost me tady ten rozdil stve :-/
Bohuzel ne nemuzu.....aale skus si udelat sestavu a zavolat do dellu operatorovi mozna ti da slevu...