apocalipta píše:Já se jenom zeptám.. kolik si za to dal/dáš? Něco podobnýho bych možná taky koupil
Zdravim tak oficialne stoji myslim 59 bez dane a ja sem za nej dal 35 aj s dani:D
apocalipta píše:Já se jenom zeptám.. kolik si za to dal/dáš? Něco podobnýho bych možná taky koupil
Sydor píše:apocalipta píše:To klidně můžeš Zlobit se na tebe nikdo nebude. Alternativní prodejci nabízí zajímavý slevy (nákupy přes firmy), ale kdyby se objevil novej zdroj, nezlobil bych se
Znam managera v Dellu:D
Prochy_ píše:Sydor píše:apocalipta píše:To klidně můžeš Zlobit se na tebe nikdo nebude. Alternativní prodejci nabízí zajímavý slevy (nákupy přes firmy), ale kdyby se objevil novej zdroj, nezlobil bych se
Znam managera v Dellu:D
a nechtel bys objednat jeste jeden?
sice ne v tak vysoky konfiguraci ale sleva by se fakt hodila
prijde mi ze cena na CZC je docela v pohode, ale kdyz si udelam tu stejnou konfiguraci v konfiguratoru, tak mi to hodi cenu o 8 tisic vetsi... docela me to trapi pac si ten notas chci koupit... nejspise ho vemu primo z czc.cz a pozdeji si do nej dokoupim 9cell baterku, nez dat 42k za stejnou konfiguraci ale jen s 9 cell baterkou... dost me tady ten rozdil stve :-/
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 hostů