Pavilion a T5500
Pavilion a T5500
Zdravím chci se zeptat jestli mužu do notebooku HP pavilion dv6405ef vložit tento procesor:Core 2 Duo T5500. Vím že tam musí být nějaká kompattibilita s chipsetem, ale nevím jestli je ten můj čipset kompatibilní jde to nějak zjistit nebo to někdo ví?? Předem díky všem za odpovědi!
Teoreticky by tam pasovat mel, protoze oba procesory maji stejny socket...
pokud umis cist, tak si precti jeste jednou co napsal polo k te kompatibilite BIOSu... overit na podpore HP. Neni nic jednodussiho, nez se ptat u vyrobce, jestli to bude fungovat, tam si mimochodem mel zacit driv nez si napsal sem.
pokud umis cist, tak si precti jeste jednou co napsal polo k te kompatibilite BIOSu... overit na podpore HP. Neni nic jednodussiho, nez se ptat u vyrobce, jestli to bude fungovat, tam si mimochodem mel zacit driv nez si napsal sem.
Typ procesoru co mas, co chces mit, samozrejme model notebooku (pripis pro jistotu i konkretni chipset) a verzi biosu. To zni jako by ti prislo, ze psat jim je nejake spatne reseni nebo neco nepodstatneho. Samostatnost a umet jednat je zaklad, nikdo ti neporadi tak jako oficialni podpora. My ti muzem rict, ze to teoreticky muze jit, muzem ti rict jaka jsou rizika... ale nic z toho nebude stoprocentne jiste. Vymena CPU neni totiz tak jednoducha jako v desktopu a neni vubec jiste jestli ti tam pujde ten procesor i pres to, ze ti to potvrdi. Staci mit treba jinou revizi nebo tak, a hned je mozne ze se proste nechyti.
No počítal jsem, že tady stím bude mít někdo zkušenosti. Ještě bych se chtěl zeptat kam přesně jim mám napsat když jsme došel až sem: http://h20180.www2.hp.com/apps/Nav?h_pa ... g=cs&cc=cz tak sem tam nemohl najit paviliony označují se u nás snad nějak jinak??
Musel by se najit nekdo kdo by mel zkusenost s konkretnim modelem, jinak je "zkusenost" temer nepodstatna. Muze ti akorat rict na co si dat bacha a pak te odkaze na oficialni podporu. Nevim jak to ma HP udelane s tim supportem, vem telefon a je to. http://welcome.hp.com/country/cz/cs/con ... l#section1
hned prvni telefon odpovida tomu co potrebujes.
hned prvni telefon odpovida tomu co potrebujes.