Nevím proč všude kam přijdu srovnávají nt asus s acery jako nejhorší nt. Jako nejvíce mě rozhodí, když lidi začnou o tom, že šasi není dobré. Měl jsem v ruce nt od skoro každé značky asi krom vbi a jako rozdíly jsou možná znaletné, ale ne tak podstatné.
Za poslední rok jsem kupoval známím asi 15nt asus a jen dvě reklamace.
Můžete mi říci proč všichni potřebují nerozbitné nt? Pokud nejsem prase a s nt neházím nic se nestane. A i když kámoš jezdí kamionem a o nt se vůbec nestará žádná chyba nic.
Proč jsou všichni proti Asusu?
protože na těch noteboocích pracují a potřebují je funkční. proto chtějí všichni nerozbitné notebooky. pokud aušus stojí jenom na stole, tak je relativně v bezpečí..ale chraň ho někam přenášet. jejich kvalita je vážně nic moc, přes 2-3ma lety na tom byly o dost líp
právě ty rozdíly prodávají...to že jsi známím koupil 15 aušusů ještě neznamená že se vyznáš
právě ty rozdíly prodávají...to že jsi známím koupil 15 aušusů ještě neznamená že se vyznáš
Apple Macbook White
Jj, Podle me je Asus jedna z nejlepsich znacek, Acer sem mel za nejvetsi shitky, ale ted kdyz mam slabsi acer, sem spokojenej, menim nazor Taky nechapu na co nerozbitny notebooky...kvuli prenaseni? kdyz davam pozor nemuze se prece nic stat...Na predchozim Compaqu sem mel vystuzenou sasi, nejakou hodne odolnou, a vubec jsem ji nevuzil, notebook stale lezel na stole nebo v tasce...
Acer Aspire 5101AWLMi, AMD Turion 64 2.0Ghz, ATI Mobiliti Radeon X1300 (128 Mb - 512 Mb Hypermemory z RAM), 120Gb HDD, 1Gb DDR2, Windows Media Center Édition
Ono jde o to co si představujeme pod pojmem přenášení.
Jako když já přenáším noťásek tak maximálně z místnosti do místnosti kdy běží. Jinak ho používám skoro stále v parku na lavičce, v posteli, doma, ve škole v práci.
A nebo si můžeme představit přenášení zapnutého noťásku na: je zapnutej a běžím s ním na vlak, držím ho jednou rukou a chodím s ním po městě.
Jde o to jak se kdo ke svému majetku chová.
Jako když já přenáším noťásek tak maximálně z místnosti do místnosti kdy běží. Jinak ho používám skoro stále v parku na lavičce, v posteli, doma, ve škole v práci.
A nebo si můžeme představit přenášení zapnutého noťásku na: je zapnutej a běžím s ním na vlak, držím ho jednou rukou a chodím s ním po městě.
Jde o to jak se kdo ke svému majetku chová.
Brat prenasa asus takmer denne a nezaobchadza s nim vobec jemne, par krat mu uz padol, privrel ho do dvery dokonca si nan sadol ale asi najhorsie ho polial... A za 3 roky ide bez chybi a drzi...
Ja mam uz druhi asus tento mam 1,5 roka a je OK predchadzajuci vydrzal 4 roky a stale ide... Pomedzi som mal ACER ktory bol za pol roka iba 2 tyzdne doma zvysok v servise nakoniec my vratili peniaze... HP ktore som si nasledne zobral islo 2 dni tak som ho vratil asus zatial drzi..
Striko ma svoj druhi asus momentalne U3S predchadzajuci vydrzal 6 rokov a je to relikvia
velmi vela kamaratov ma asus a nevidim dake problemi, ani na tomto fore dako velmi casto neriesia problemi z asusmi , Povedal by som ze omnoho menej ako v niektorych inych vlaknach prislusnych znaciek...
Chce to dobre zaobchadzanie a kupovat si lacne booky ako multimedialne na stol a nie do terenu...
A ked my odide tak sa potesim
Ja mam uz druhi asus tento mam 1,5 roka a je OK predchadzajuci vydrzal 4 roky a stale ide... Pomedzi som mal ACER ktory bol za pol roka iba 2 tyzdne doma zvysok v servise nakoniec my vratili peniaze... HP ktore som si nasledne zobral islo 2 dni tak som ho vratil asus zatial drzi..
Striko ma svoj druhi asus momentalne U3S predchadzajuci vydrzal 6 rokov a je to relikvia
velmi vela kamaratov ma asus a nevidim dake problemi, ani na tomto fore dako velmi casto neriesia problemi z asusmi , Povedal by som ze omnoho menej ako v niektorych inych vlaknach prislusnych znaciek...
Chce to dobre zaobchadzanie a kupovat si lacne booky ako multimedialne na stol a nie do terenu...
A ked my odide tak sa potesim
Jezis to neni o tom ze ma treba nekvalitne udelane sasi, to treba ani mit nemusi ale to neni zaruka kvality. Jestli se tu objevi CeCo tak ti mozna povi i konkretni veci k tomu. Ale ja ti muzu rict tak zbezne, ze to je o celkove kvalite a ne o tom jaky je sasi. Treba ze se ti odkurvi baterka, napajeni, displej atd... to k tomu totiz take patri. A Asus ma pocet reklamaci velky.