Notebook pro studenta do 30 000,-Kc
btw: kde sis to studio 15 konfiguroval? v cesku ho jeste nesezenes, co sem koukal, ale kdyz si udelas v americe konfiguraci tak to vychazi moc pekne (necelych 1700$), ale az prijde do cr tak to nebude nic levnyho ale kdy to prijde to nevim, to snad nekdo jinej
ja sem si ted objednal HP 8510p za 30k, ale jeste neni moc jisty jestli bude :)
ja sem si ted objednal HP 8510p za 30k, ale jeste neni moc jisty jestli bude :)
jinak Dell Studio koupíš normalně na českých int. stránkách Dellu
záruka: " Zakladni zaruka je dana legislativou konkretni zeme."
ale ať se dívám jak se dívám, řekl bych, že záruka bude normal 2 roky ale žádná NBD....za NBD jak jsem se dívál, si musíš něco dost připlatit....
nerad se mýlím, ale takhle mi to vychází z toho konfigurátoru -> pokud se pletu, opravte mě....
záruka: " Zakladni zaruka je dana legislativou konkretni zeme."
ale ať se dívám jak se dívám, řekl bych, že záruka bude normal 2 roky ale žádná NBD....za NBD jak jsem se dívál, si musíš něco dost připlatit....
nerad se mýlím, ale takhle mi to vychází z toho konfigurátoru -> pokud se pletu, opravte mě....
ještě pouvažuj nad tímto HP 8510p
má to jenom 1 GB ram -> ale za 1500 seženeš 4 GB (2x 2)
jenom škoda, že to má displej jen WXGA
jinak tento book je vhodný na přenášení a jelikož si student(jestli máš teda ISIC kartu jako já) tak si můžeš dokoupit 3 roky NBD za 2300 - jen nevím jestli už s DPH nebo ne...
má to jenom 1 GB ram -> ale za 1500 seženeš 4 GB (2x 2)
jenom škoda, že to má displej jen WXGA
jinak tento book je vhodný na přenášení a jelikož si student(jestli máš teda ISIC kartu jako já) tak si můžeš dokoupit 3 roky NBD za 2300 - jen nevím jestli už s DPH nebo ne...
Eagle40 píše:
Mezi jakými, smím-li se zeptat ?
mezi zde.
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... hp?t=12013
Jan Nožička
HP Pavilion dm3 13,3"
HP Pavilion dm3 13,3"
záruka dell
Dell má standardně 3roky NBD u modelů Lattitude a ještě asi u Precision
Já jsem před 2. týdny kupoval D830. V konfigurátoru byla kolem 27 tis., já ji dostal za 20,7 tis. obojí vč. DPH, ale já dostal cenu jako můj zaměstnavatel.
Já jsem před 2. týdny kupoval D830. V konfigurátoru byla kolem 27 tis., já ji dostal za 20,7 tis. obojí vč. DPH, ale já dostal cenu jako můj zaměstnavatel.
Re: záruka dell
balkop píše:Dell má standardně 3roky NBD u modelů Lattitude a ještě asi u Precision
nie tak uplne. najlacnejsie Dell Latitude D530 a D531 maju standardne len 1rocnu zaruku Collect&Return.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Zpět na „Jaký vybrat notebook“