Příspěvekod NeoPlex » 22 črc 2008 21:41
bez ohlednu na muj podpis, respektive notebook se ted budu snazit mluvit co nejvic nezaujate a se zkusenosti s vice notebooku a bejvalou praci.
uzivatel NuSuey je zrovna pripad, ktery proste zavadu na notebooku mel a ktera se bez servisu sama neda resit, ale to prece nezname, ze jine notebooku vyjma MSI nemaj takove zavady? Kolikrat sem videl praskle viko u HPcka po par mesicich pouzivani a to ten notas sedel jen kancelarsekm stole, v praci sme kupovali pro jednoho reditele hodne nabusene IBM Lenovo a uz bylo dvakrat na vymenu zakladni desky. Vsechny znacky maj poruchy, kdyby nemely, tak nejsou zapotrebi servisy...
ted z druhe strany modely 6kove rady MSI jsou casto spojovany prave s problemem, kdy se notebooku nejde displej. Kdyz jsem jeste pracoval v alze, tak kdyz tenhle notas sel na reklamaci, tak snad krome jedne vyjimky vsechno stejny problem, ktery stacit resit jen vyndanim a zandanim baterky a pote novym biosem, ze upgrade biosu neni standartni vec? kolik vyrobcu notebooku nedava k upgrade nove biosy? je fakt, ze ne u vsech znacek muze novej bios resit, takove razne zmeny. Bohuzel proste nekomu nejde displej nevi co to je da to reklamovat a pak lehce vznika na forech fama o kvalite a s tim spojena nechut a pomluvy k danne znacce. ja mam prvni notas od MSI a nemuzu si stezovat nikdy sem k servisu nemusel ani cuchnout a s HP ci lenovo mam spatne zkusenosti... ale jini to maj naopak a tak to proste je...
m.rasin si stoji za svym a ma to podlozeny svyma zkusenostma s notebooka a ja mam obdobne zkusenosti. Co chci rict neni objektivni od uzivatelu HP, dell atd stroju rikat, ze proste MSI ci Acer je na nic, ze se to neda, ze trpi detskyma nemocena a tim ve finale je to nepouzitelny notebook. MSI neni nejlepsi znacka, neni kvalitnejsi nez HP atd.. ale taky to neni znacka, ktera si zaslouzi byt pomlouvana. Navic berte v potaz, ze krom lidi co radi procitaj forum, aby se dozvedeli nove veci, tak do takovyhlech topicu nejdou, jdou do nich jen lidi co meli se znackou problem... spokojeny uzivatel nebude vyhledavat topic s resenim poruchovosti
MSI GX600PX -014cz : C2D 7500 (2.6GHz TDE), Nvidia 8600GT 512MB, 2GB ram, 250GB HDD, win XP, 3dmark06 5200+ b. + Thermaltake R150N01 IXOFT Fanless NTB Cooler