Ahoj. Koupil jsem si R61i a vyplnil (a poslal) kartičku "pohled" s prohlášením, že jsem soukromá osoba a tudíž mám nárok na 2 letou záruku. (Ta bílá karta, co se posílá do Británie).
Na kartu jsem uvedl jasně datum nákupu 14.7.2008.
Teď jsem se díval na http://www.lenovo.com/warranty/lookup a zjistil, že je tam psáno Expiration date: 2009-03-22 ..... (Těsně před zasláním karty to mé sériové číslo neznalo, je tam i správně uvedeno Location: CZECH...)
Nemáte s tím někdo zkušenost?
Díky
Špatné datum vypršení záruky na lenovo.com
tak jsem se zaregistroval i přes net.... jsem zvědavej
Ale co je důležitější, všimnul jsem si, že stejné datum (přesně o rok kratší ), jako na lenovo.com warranty lookup, mám na sáčku ve kterém byly manuály (+ je tam country of origin a S/O)
Takže oni evidentě zaregistrovali datum, kdy to (asi) opustilo továrnu v Číně....
Jak jste na tom vy? Zaregistrovali vám datum "na kartě"/registrace, nebo taky tohle tovární?
Ale co je důležitější, všimnul jsem si, že stejné datum (přesně o rok kratší ), jako na lenovo.com warranty lookup, mám na sáčku ve kterém byly manuály (+ je tam country of origin a S/O)
Takže oni evidentě zaregistrovali datum, kdy to (asi) opustilo továrnu v Číně....
Jak jste na tom vy? Zaregistrovali vám datum "na kartě"/registrace, nebo taky tohle tovární?
Tak je to den po registraci na netu a pořád je tam to výrobní datum.... Vzhledem k tomu, že si dokopuju k záruce protection, doufám, že se záruka počítá normálně od data nákupu z faktury......
Jo a nevíte, když tu protection budu registrovat dýl, jestli se vztahuje výhradně na první rok? (je to protection na 1 rok) Nebo (když mám záruku 24 měs.) se bude počítat od data registrace s tím, že může končit kdykoliv, maximálně však s koncem klasické záruky (nebo, pokud by byla registrována během 2. roku, by končila o něco dříve)
Jo a nevíte, když tu protection budu registrovat dýl, jestli se vztahuje výhradně na první rok? (je to protection na 1 rok) Nebo (když mám záruku 24 měs.) se bude počítat od data registrace s tím, že může končit kdykoliv, maximálně však s koncem klasické záruky (nebo, pokud by byla registrována během 2. roku, by končila o něco dříve)
akekolvek rozsirenie zaruky sa pocita od datumu kupy. pocas druheho roku na R61 protection zaruku nezaregistrujes. jednak preto lebo protection zaruka sa musi registrovat do 30 dni od kupy a ostatne zaruky (NBD, carry-in) sa musia na R61 zaregistrovat najneskor prvy rok od kupy (pocas original warranty period co je u R61 1 rok).
po konci original warranty period by si musel na rozsirenie zaruky kupit post-warranty service pack a ten neviem ci sa u nas predava este (puppy tusim davnejsie uz pisal, ze nie) a su drahsie.
http://www-307.ibm.com/pc/support/site. ... =THNK-PLUS
po konci original warranty period by si musel na rozsirenie zaruky kupit post-warranty service pack a ten neviem ci sa u nas predava este (puppy tusim davnejsie uz pisal, ze nie) a su drahsie.
http://www-307.ibm.com/pc/support/site. ... =THNK-PLUS
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Je to úplně jedno, vždy máš možnost v případě reklamace 1) vzít fakturu 2) jít k prodejci kdes koupil a reklamovat u něj.
TP T61 7664-18G, 2x2GB RAM 800MHz, Intel SSD 330 180GB, Advanced Mini-Dock
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x8GB DDR3 1600MHz, 128GB mSATA Crucial M4 SSD
TP X230 2320-2QG (IPS, UB dock), 2x4GB DDR3 1600MHz, 256GB mSATA Crucial M500 SSD
ne ono to netrvá, ono se to nikdy nezmění. jak je tu řečeno, hlavní je stejně datum na faktuře.
já mám datum na www v pořádku, ale spravilo se mi to až poté, co jsem koupil rozšíření záruky.
já mám datum na www v pořádku, ale spravilo se mi to až poté, co jsem koupil rozšíření záruky.
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“