NB do 26000Kc pro AutoCad?
NB do 26000Kc pro AutoCad?
[ ODKAZ ]
.........................................................................................
Diky za vase odpovede!!!
.........................................................................................
Diky za vase odpovede!!!
Naposledy upravil(a) borko300 dne 07 srp 2008 16:26, celkem upraveno 1 x.
no tak informacii je tam snad dost, musis poradne rolovat koleckem mysi na tej stranke...Tam dole je potom detailnejsi popis o tom ntb...
No tak a notebook potrebujem do skoly na AutoCad a este dalsi 3D a vizualne programi. Chodim totiz na stavebnu vysku... No a samozdrejme si chcem zahrat aj nejake NOVSIE hry uz ked ho budem mat ten notas, takze konkretne Gothic 3 alebo novu Mafiu, popripade Fifu 2009, no a nesmim zapomenut ani na kaleni Counter Strike
...ale to uz neni take narocne
Tak jo hosi, seckym diky za nazory s mojim problemom! Notebook idem kupit asi koncom mesiaca, takze este piste prosim vase nazory aj ostatny!! diky lidi
)
No tak a notebook potrebujem do skoly na AutoCad a este dalsi 3D a vizualne programi. Chodim totiz na stavebnu vysku... No a samozdrejme si chcem zahrat aj nejake NOVSIE hry uz ked ho budem mat ten notas, takze konkretne Gothic 3 alebo novu Mafiu, popripade Fifu 2009, no a nesmim zapomenut ani na kaleni Counter Strike
Tak jo hosi, seckym diky za nazory s mojim problemom! Notebook idem kupit asi koncom mesiaca, takze este piste prosim vase nazory aj ostatny!! diky lidi
-
Thorus
borko300 píše:no tak informacii je tam snad dost, musis poradne rolovat koleckem mysi na tej stranke...Tam dole je potom detailnejsi popis o tom ntb...
No tím "málo informací" jsem samozřejmě nemyslel informace o notebooku jako takovém
aha no jasne, no sak uz som tam napisal aj naco ho potrebujem ...
Myslite teda ze na ten AutoCad potrebujem vacsie rozlisenie?? S Cadom budem robit dost casto takze to ma zaujima vase nazory na tento notebook.. alebo by som sa mal radsej pozret po nejakom notebooku so 17´kou monitorom?? hm? co si mylsite??
Prosim vyjadrite sa aj viaceri na tento notebook. diky!!!
Myslite teda ze na ten AutoCad potrebujem vacsie rozlisenie?? S Cadom budem robit dost casto takze to ma zaujima vase nazory na tento notebook.. alebo by som sa mal radsej pozret po nejakom notebooku so 17´kou monitorom?? hm? co si mylsite??
Prosim vyjadrite sa aj viaceri na tento notebook. diky!!!
Zpět na „Jaký vybrat notebook“