NB do 26000Kc pro AutoCad?
NB do 26000Kc pro AutoCad?
http://www.alza.sk/hp-pavilion-dv5-1060ec-d96415.htm
.........................................................................................
Diky za vase odpovede!!!
.........................................................................................
Diky za vase odpovede!!!
Naposledy upravil(a) borko300 dne 07 srp 2008 16:26, celkem upraveno 1 x.
no tak informacii je tam snad dost, musis poradne rolovat koleckem mysi na tej stranke...Tam dole je potom detailnejsi popis o tom ntb...
No tak a notebook potrebujem do skoly na AutoCad a este dalsi 3D a vizualne programi. Chodim totiz na stavebnu vysku... No a samozdrejme si chcem zahrat aj nejake NOVSIE hry uz ked ho budem mat ten notas, takze konkretne Gothic 3 alebo novu Mafiu, popripade Fifu 2009, no a nesmim zapomenut ani na kaleni Counter Strike ...ale to uz neni take narocne
Tak jo hosi, seckym diky za nazory s mojim problemom! Notebook idem kupit asi koncom mesiaca, takze este piste prosim vase nazory aj ostatny!! diky lidi )
No tak a notebook potrebujem do skoly na AutoCad a este dalsi 3D a vizualne programi. Chodim totiz na stavebnu vysku... No a samozdrejme si chcem zahrat aj nejake NOVSIE hry uz ked ho budem mat ten notas, takze konkretne Gothic 3 alebo novu Mafiu, popripade Fifu 2009, no a nesmim zapomenut ani na kaleni Counter Strike ...ale to uz neni take narocne
Tak jo hosi, seckym diky za nazory s mojim problemom! Notebook idem kupit asi koncom mesiaca, takze este piste prosim vase nazory aj ostatny!! diky lidi )
borko300 píše:no tak informacii je tam snad dost, musis poradne rolovat koleckem mysi na tej stranke...Tam dole je potom detailnejsi popis o tom ntb...
No tím "málo informací" jsem samozřejmě nemyslel informace o notebooku jako takovém Ale nějaké věci co od toho notebooku očekáváš. Těžko ti někdo poradí na "Oplatí sa? odkaz". Oplatí sa jak pro koho. Přece nemůžem vědět jaké máš nároky, jak často budeš přenášet, a tak...
aha no jasne, no sak uz som tam napisal aj naco ho potrebujem ...
Myslite teda ze na ten AutoCad potrebujem vacsie rozlisenie?? S Cadom budem robit dost casto takze to ma zaujima vase nazory na tento notebook.. alebo by som sa mal radsej pozret po nejakom notebooku so 17´kou monitorom?? hm? co si mylsite??
Prosim vyjadrite sa aj viaceri na tento notebook. diky!!!
Myslite teda ze na ten AutoCad potrebujem vacsie rozlisenie?? S Cadom budem robit dost casto takze to ma zaujima vase nazory na tento notebook.. alebo by som sa mal radsej pozret po nejakom notebooku so 17´kou monitorom?? hm? co si mylsite??
Prosim vyjadrite sa aj viaceri na tento notebook. diky!!!
Řeším to stejné co ty..... Potřebuju notebook na cad inventor, solidwork no prostě na vysokou strojárnu a po měsíci študování notebooků u mě zvítězila R61 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52934
Hlavně jde o to že do 30 000 neseženeš dobrý odolný notebook co se hodí na naše účely. Eště sem kukal na Tecru S5 13D taky dobrá mašinka http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=50724
Zpět na „Jaký vybrat notebook“