HP dv5-1060ec mam ho doma
Příslušenství k HP PAVILION dv5-1060ec
Zdravím Vás všechny, sleduju tuto diskuzi, protože uvažuju o koupi tohoto HPéčka. Připadá mi, že tento NB je slušně našlápnutý vzhledem k ceně, ale nikde jsem zatím nenašel, jestli je obsahem balení při koupi v ceně také nějaká brašna nebo myš?? Bo je v krabici jen samotný NB a zbytek se musí dokoupit zvlášť?
HP podle mého názoru patří k těm lepším značkám, které jsou zároveň pro uživatele finančně příznivé. Např. Dell je na mé možnosti už hodně drahý a tak se chystám sáhnout po něčem takovém. Jen jsem se setkal na forech s ohlasy, že u HP nejsou moc příjemní lidi v servisech a obecně jejich servis nestojí nic moc, nemám s tím skušenosti, ale nemohl by mně prosím někdo říct, jak to opravdu je? Nechtěl bych koupit NB a pak kdyby nastal nějaký problém, tak by se v servisu vykrucovali a závadu by neodstranili nebo nějak odflákli a za týden bych jim ho musel posílat znovu. To stejné s reklamací, aby nebyly problémy.
Díky moc za odpověď a přeju těm, co ho už mají, ať jim dobře slouží !!!
HP podle mého názoru patří k těm lepším značkám, které jsou zároveň pro uživatele finančně příznivé. Např. Dell je na mé možnosti už hodně drahý a tak se chystám sáhnout po něčem takovém. Jen jsem se setkal na forech s ohlasy, že u HP nejsou moc příjemní lidi v servisech a obecně jejich servis nestojí nic moc, nemám s tím skušenosti, ale nemohl by mně prosím někdo říct, jak to opravdu je? Nechtěl bych koupit NB a pak kdyby nastal nějaký problém, tak by se v servisu vykrucovali a závadu by neodstranili nebo nějak odflákli a za týden bych jim ho musel posílat znovu. To stejné s reklamací, aby nebyly problémy.
Díky moc za odpověď a přeju těm, co ho už mají, ať jim dobře slouží !!!
wappe:
tak to nevím , do NTB jsem ještě nekoukal a dokud to nebudu potřebovat tak ani nebudu , sorry , ale pokud to jde poznat bez rozebraní tak napiš na ICQ a mrkneme na to
A co se týče tlačítek tak stále svítí stejně jako logo na víku
Ronkon:
Tak v balení není brašna/batoh a ani myš
A co se týče servisu tak není problém pokud je NTB v záruce , pak je servis celkem rychlej ale pokud už není tak si dávají docela na čas ale také záleží do jakého servisu se dá
tak to nevím , do NTB jsem ještě nekoukal a dokud to nebudu potřebovat tak ani nebudu , sorry , ale pokud to jde poznat bez rozebraní tak napiš na ICQ a mrkneme na to
A co se týče tlačítek tak stále svítí stejně jako logo na víku
Ronkon:
Tak v balení není brašna/batoh a ani myš
A co se týče servisu tak není problém pokud je NTB v záruce , pak je servis celkem rychlej ale pokud už není tak si dávají docela na čas ale také záleží do jakého servisu se dá
i7-3960x , 4x4GB DDR3 1600Mhz , GAINWARD GTX670 2GB , SSD 240GB Pci-e + 3x 2TB Samsung , 24“ Samsung
ROUTER: Belkin N600 HD
iPhone 5 16GB
BAZAR = Prodávám také jinde
ROUTER: Belkin N600 HD
iPhone 5 16GB
BAZAR = Prodávám také jinde
ahoj, tak ako ti na notebooku slapu tie konkretne hry ktore si uz vyskusal?? Aj ja sa chystam kupit si tento notebook. Asi na stranka www.mall.sk Myslis ze je to dobra stranka? Doveryhodna?
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“