HP dv5-1060ec mam ho doma
-
Thorus
-
Thorus
Příslušenství k HP PAVILION dv5-1060ec
Zdravím Vás všechny, sleduju tuto diskuzi, protože uvažuju o koupi tohoto HPéčka. Připadá mi, že tento NB je slušně našlápnutý vzhledem k ceně, ale nikde jsem zatím nenašel, jestli je obsahem balení při koupi v ceně také nějaká brašna nebo myš?? Bo je v krabici jen samotný NB a zbytek se musí dokoupit zvlášť?
HP podle mého názoru patří k těm lepším značkám, které jsou zároveň pro uživatele finančně příznivé. Např. Dell je na mé možnosti už hodně drahý a tak se chystám sáhnout po něčem takovém. Jen jsem se setkal na forech s ohlasy, že u HP nejsou moc příjemní lidi v servisech a obecně jejich servis nestojí nic moc, nemám s tím skušenosti, ale nemohl by mně prosím někdo říct, jak to opravdu je? Nechtěl bych koupit NB a pak kdyby nastal nějaký problém, tak by se v servisu vykrucovali a závadu by neodstranili nebo nějak odflákli a za týden bych jim ho musel posílat znovu. To stejné s reklamací, aby nebyly problémy.
Díky moc za odpověď a přeju těm, co ho už mají, ať jim dobře slouží !!!
HP podle mého názoru patří k těm lepším značkám, které jsou zároveň pro uživatele finančně příznivé. Např. Dell je na mé možnosti už hodně drahý a tak se chystám sáhnout po něčem takovém. Jen jsem se setkal na forech s ohlasy, že u HP nejsou moc příjemní lidi v servisech a obecně jejich servis nestojí nic moc, nemám s tím skušenosti, ale nemohl by mně prosím někdo říct, jak to opravdu je? Nechtěl bych koupit NB a pak kdyby nastal nějaký problém, tak by se v servisu vykrucovali a závadu by neodstranili nebo nějak odflákli a za týden bych jim ho musel posílat znovu. To stejné s reklamací, aby nebyly problémy.
Díky moc za odpověď a přeju těm, co ho už mají, ať jim dobře slouží !!!
wappe:
tak to nevím , do NTB jsem ještě nekoukal a dokud to nebudu potřebovat tak ani nebudu , sorry , ale pokud to jde poznat bez rozebraní tak napiš na ICQ a mrkneme na to
A co se týče tlačítek tak stále svítí stejně jako logo na víku
Ronkon:
Tak v balení není brašna/batoh a ani myš
A co se týče servisu tak není problém pokud je NTB v záruce , pak je servis celkem rychlej ale pokud už není tak si dávají docela na čas ale také záleží do jakého servisu se dá
tak to nevím , do NTB jsem ještě nekoukal a dokud to nebudu potřebovat tak ani nebudu , sorry , ale pokud to jde poznat bez rozebraní tak napiš na ICQ a mrkneme na to
A co se týče tlačítek tak stále svítí stejně jako logo na víku
Ronkon:
Tak v balení není brašna/batoh a ani myš
A co se týče servisu tak není problém pokud je NTB v záruce , pak je servis celkem rychlej ale pokud už není tak si dávají docela na čas ale také záleží do jakého servisu se dá
i7-3960x , 4x4GB DDR3 1600Mhz , GAINWARD GTX670 2GB , SSD 240GB Pci-e + 3x 2TB Samsung , 24“ Samsung
ROUTER: Belkin N600 HD
iPhone 5 16GB
BAZAR = Prodávám také jinde
ROUTER: Belkin N600 HD
iPhone 5 16GB
BAZAR = Prodávám také jinde
-
Thorus
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“