slawei píše:me se rychlost zda normalni, akorat me stve, ze kdyz hlta nebo vysunuje DVD tak u toho strasne chrasti.... a absence cteni malych CD by se taky hodila, myslel sem si ze to nevuziju, ale ted se mi zrovna doma sesly dve
Urcite. Sice si zvykam na Visty a docela me stvou, ale to neni chyba notasu. A ta sterbinova mechanika se mi taky libi i kdyz ma nejaky nevyhody. Proste velka spokojenost:)
slawei píše:Urcite. Sice si zvykam na Visty a docela me stvou, ale to neni chyba notasu. A ta sterbinova mechanika se mi taky libi i kdyz ma nejaky nevyhody. Proste velka spokojenost:)
Jakou máš výdrž baterky? Mě by zajímalo jestli bych si nějak pomohl kdybych nainstaloval xpčka jak ve výdrži tak ve výkonu
krejcca píše:2_Strajk: jakou to má výdrž na baterku?
cca 3-4 hodiny
Ja bych to videl k tem 3 hodinam
No právě že jsem dosáhl kolem 3 hodin koukáním na filmy z hdd. Což si myslím že není nejhorší. Stejnak baterka půjde nejdřív do háje. Jinak zatím po tejdením zátěžovém testu spokojenost se vším.
prosba k majitelům 1310: nemůžu zaboha nikde najít ovladač pro kamerku.... ani na webu dellu není.. nemáte někdo? byl bych moc vděčný (pzn. cdčka sem procházel..asi sem slepej) ))
apocalipta píše:prosba k majitelům 1310: nemůžu zaboha nikde najít ovladač pro kamerku.... ani na webu dellu není.. nemáte někdo? byl bych moc vděčný (pzn. cdčka sem procházel..asi sem slepej) ))
no ja mam teda 1510ku, ale ovladace k tomu byly normalne na CD, ale bylo samostatne, ostatni ovladace na druhem CD
ahojte, bol mi ponuknuty dell vostro 1310 - t8300 - 2,4Ghz, 2Gb RAM, 1280*800, Gf 8400 M GS, 160 Gb HDD s vistou premium za 22.400 SKK s DPH. som student a viac-menej ho vyuzijem na surfovanie a sem-tam nejaka starsia hra a na castejsie prenasanie... myslite, ze je to vhodny nb za tu cenu? popripade mi napiste, co by som mal zmenit na tejto konfiguracii. dakujem za odpoved
no jestli budes mit i NBD zaruku, taky bych nevahal, je to asi nejvetsi vyhoda u DELLu. Jinak parametry na tvoje ucely si myslim ze splnuje dobre, ale nemam prehled jak je na tom konkurence
Nazdárek, mám vostro 1510 a vyskytl se problém s bluetooth. Ovladače všechny nainstalovaný, přepnu přepínač a kontrolka se rozsvítí. Spáruju telefon takže se mi zobrazí v zařízeních. a teď je tu ten problém z notasu můžu odesílat libovolný obrázek do telefonu ale opačně to nejde. Napíše to u telefonu že není k dispozici žádně zařízení. V nastavení bluetooth adaptéru mám zaškrtlé povolit zařízením bluetooh vyhledat tento počítač. Co mám ještě nastavit aby to fungovalo?
Děkuji za odpověď.