Rozdělení disku
Rozdělení partiton je prima věc. Uděláš si partitiony na např.: 2 linuxy, 2 XPéčka, 1 na Mac OS X a jeden na ostatní programy(nero, office). Když ti spadne jeden systém naformátuješ jen partition a je to v klidu, a potom třeba přes Norton Ghosta si vypálíš image a po havárce nahraješ. Je to velmi praktická věc.
tak to je docela slabý argument. Máš sice pravdu, ale i kdyby se neco stalo jednou za rok, tak pak budu rad, ze jsem udelal dobre. je to jako s havarijni pojistkou nebo urazovou pojistkou. Nekdo rika ze ji nepotrebuje, jiny, ze na ni neda dopustit.....
Dell Inspiron 6400 T5500, 1GB, 160GB 5400ot., ATI X1400 256MB
-
- Moderátor
Můžu mít partitions kolik chci, ale když se mi jednoho dne neroztočí disk, tak sem vímekde... Já buď disky nedělím vůbec nebo v případě ntb kde je jen jeden dělím na 2 partitions (system,data). Zálohy dělám na externí disk nebo dvd a kdyby náhodou zhavaroval systém takovým způsobem, že už by opravdu nešel rozjet, tak to jistí live cd(linux, winPE, hirens bootcd,...).
Asus A6T (Turion X2 1600Mhz@0,9V(800MHz@0775V)), 1GB RAM, nVidia Go7600(450/400(OC:500/420)), Vista Business MSDNAA)
Zpět na „Software (nejen) pro notebooky“