LENOVO : R 500
ASUS: F9E, F8P , F6A-3P062E
DELL: VOSTRO, INSPIRON, XPS 1330
HP: 6530B , 6730B?
( bohužel lenovo ztrácí body - těžký, má malý objem disku..neříkejte že se dá dokoupit externí, já jsem průměrný uživatel a nechci nic dokupovat. Kvalita lenova - to je hezký, ale ten buk bude většinou sedět na stole, ne na skále

asus vyniká tím, že má v sobě vše co chci a velký disk, i webku už má v sobě, atd.
F6A - ideální, škoda slabé grafárny
dell vostrototéž – má všechno celkem…INSPIRON - je prý lepší vostro, takže to z dellu vede, XPS – je hustej, ale není to na koukání na filmy moc malý? Ale líbí se mi! HP- to absolutně nevím, jen tip
Požaduji: dobrý procesor a normální dobrou grafiku(přičemž stačí integrovaná ale dobrá) a vše ostatní aby tak nějak měl něco ve výbavě, dostatek místa na disku(kolem 200GB) , TICHÝ, aby se moc nepřehříval.aby se moc nerozbíjel a nezlobil. Pokud možno pod 3 kila, nechci to tahat..ale váha není podmínkou, převažuje funkčnost a výbava
Budu používat k : Adobe Photoshop, inDesign, editace digitálního videa, hra the sims 2 (3 J) hlavně INTERNET, filmy, hudba.
Co vy na to?
A pak mám dotaz: na které velikosti se dobře kouká z postele(cca 2 –3 m vzdálenost) na filmy? V obchodě se to jaksi nedá vyzkoušet…J děkuji