NB kol.25K,pr studenta:výdrž,tichý,dobrý procesor...

Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
bUK
občas něco napíše

NB kol.25K,pr studenta:výdrž,tichý,dobrý procesor...

Příspěvekod bUK » 13 říj 2008 19:21

Výběr napříč různými značkami – moje tipy:
LENOVO : R 500
ASUS: F9E, F8P , F6A-3P062E
DELL: VOSTRO, INSPIRON, XPS 1330
HP: 6530B , 6730B?

( bohužel lenovo ztrácí body - těžký, má malý objem disku..neříkejte že se dá dokoupit externí, já jsem průměrný uživatel a nechci nic dokupovat. Kvalita lenova - to je hezký, ale ten buk bude většinou sedět na stole, ne na skále ;) )
asus vyniká tím, že má v sobě vše co chci a velký disk, i webku už má v sobě, atd.
F6A - ideální, škoda slabé grafárny
dell vostrototéž – má všechno celkem…INSPIRON - je prý lepší vostro, takže to z dellu vede, XPS – je hustej, ale není to na koukání na filmy moc malý? Ale líbí se mi! HP- to absolutně nevím, jen tip

Požaduji: dobrý procesor a normální dobrou grafiku(přičemž stačí integrovaná ale dobrá) a vše ostatní aby tak nějak měl něco ve výbavě, dostatek místa na disku(kolem 200GB) , TICHÝ, aby se moc nepřehříval.aby se moc nerozbíjel a nezlobil. Pokud možno pod 3 kila, nechci to tahat..ale váha není podmínkou, převažuje funkčnost a výbava

Budu používat k : Adobe Photoshop, inDesign, editace digitálního videa, hra the sims 2 (3 J) hlavně INTERNET, filmy, hudba.

Co vy na to?

A pak mám dotaz: na které velikosti se dobře kouká z postele(cca 2 –3 m vzdálenost) na filmy? V obchodě se to jaksi nedá vyzkoušet…J děkuji

bUK
občas něco napíše

Příspěvekod bUK » 16 říj 2008 12:11

Dell Vostro 1310

HP Compaq 6510b

SONY VAIO???? LÍBÍ SE MI.

Ghost
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Ghost » 16 říj 2008 12:56

uprav nazov svojho prveho threadu podla pravidiel a pokracuj tam. http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... p?p=140716 a nevytvaraj dalsie duplicitne. to iste plati aj o tomto http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... hp?t=14527
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8

Zpět na „Jaký vybrat notebook“