Dell XPS M1330 - už je
chlastien:
"A jestli máš doma normální fungující desktop tak myslím že není důvod připojovat k monitoru notebook."
-> nesouhlasim, mam desktop i notebook a situace je takova, ze desktop temer nezapinam, mam zaply displej v notebooku i pripojene LCD, obrazovky pekne nad sebou a je to naprosto luxusni. kamarad neveril, ale co si koupil notebook a ze srandy si napojil doma taky svoje lcd, uz to taky dela porad.... proste...napr. pises nejakou praci...tak na jednom monitoru pises a z druheho cerpas informace, zadne preklikavani oken...
mikro:
ta redukce by mela jet
"A jestli máš doma normální fungující desktop tak myslím že není důvod připojovat k monitoru notebook."
-> nesouhlasim, mam desktop i notebook a situace je takova, ze desktop temer nezapinam, mam zaply displej v notebooku i pripojene LCD, obrazovky pekne nad sebou a je to naprosto luxusni. kamarad neveril, ale co si koupil notebook a ze srandy si napojil doma taky svoje lcd, uz to taky dela porad.... proste...napr. pises nejakou praci...tak na jednom monitoru pises a z druheho cerpas informace, zadne preklikavani oken...
mikro:
ta redukce by mela jet
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Re: xps m1330
Chlastien píše:No já mám tenhle notebook teprve asi týden, ale zatím naprostá spokojenost, konstrukce výborná, skvělý design a hry se na něm byť třeba na nízké detaily dají hrát všechny. Co si ale budem povídat notebook jako takový není na hry (myslím obecně..), zvlášt když ti doma stojí desktop. Byl jsem na tom úplně stejně jako ty, doma 22" a solidní stroj a tohle jsem koupil jen jako PC do školy a na přenášení. Mám v něm 320GB disk, LED podsvícený displej, T8100 intel a 8400GS a s tou nejslabší baterií (4 články, 37Wh) vydrží cca 1,5 hodiny (hlásí dvě hodiny po nabití..), což je myslím hodně solidní na tak slaboučkou baterii.
A jestli máš doma normální fungující desktop tak myslím že není důvod připojovat k monitoru notebook. Stačí si jen synchronizovat složky pokud je to opravdu tak důležité mít provázané počítače do jednoho a nebo postačí flash disk na přenesení dat z desktopu do notebooku a obráceně. Doma normálně funguji na desktopu a ve škole na booku a nijak mě to neomezuje.
Toť asi vše.
No nevím notebook, ještě k tomu takhle přenosnej co vydrží jen 1,5 hodiny (mě u tohodle sere, že se stáhnutým jasem vydrží jen něco přes 3 hodiny) to bych opravdu nechtěl (přitom zrovna u XPS jsou rozdili v ceně za větší baterku minimální...
Ale k tomu monitoru, osobně od té doby co jsem začal více používat nouta, tak mě na počítač akorád padá prach, osbčas ho zapnu na hru co nemám na PS3, ale celkově přemýšlím o tom, že ho prodám, skoro na vše co dělám má nout, co mám, dostatečnej výkon a bere daleko méně... Takže je u něj nevýhoda, to že není tak ergonomickej, ale to vyřeší právě připojení externích věcí jakož monitor atd. Kdo jednou vyzkoušel dlouhodobější používání 2 až 3 monitorů tak nechce moc měnit (a je jedno zda ty další na které nekouká 95% jsou třeba levná TNka)
Výdrž
Já jsem psal ale s 4článkovou baterií.. Vzhledem k tomu co je tam za komponenty je to solidní výdrž na to že těch 1,5 hodiny je reál při práci a jas jedu na půlku... nicméně tento nebo příští týden by mi měl dorazit devítičlánek, tam už určitě nebude problem s výdrží.
DELL XPS M1330 - LED podsvícení - 320GB disk - T8100 - 8400GS - 4GB ram
Obal?
Měl bych tady na další majitele m1330 dotázek.
Máte někdo doma tenhle book s 9ti článkovou baterií? Pokud ano můžete mi prosím doporučit nějaký obal, popřípadě jestli máte originální XPS nylonový obal tak mi napište jak se do něj book s 9cell baterkou vejde. Rád bych pořídil spíše pevnější obal než komplet celý batoh (brašnu nechci vůbec), ale jestli máte někdo nějakou zkušenost s kvalitním prostorným batohem do kterého se vejde i litr a půl lahev+zdroj, myš a nějaké školní potřeby jako jsou sešity atp. tak také můžete doporučit.
Máte někdo doma tenhle book s 9ti článkovou baterií? Pokud ano můžete mi prosím doporučit nějaký obal, popřípadě jestli máte originální XPS nylonový obal tak mi napište jak se do něj book s 9cell baterkou vejde. Rád bych pořídil spíše pevnější obal než komplet celý batoh (brašnu nechci vůbec), ale jestli máte někdo nějakou zkušenost s kvalitním prostorným batohem do kterého se vejde i litr a půl lahev+zdroj, myš a nějaké školní potřeby jako jsou sešity atp. tak také můžete doporučit.
-
- občas něco napíše
m1330
Měl bych na prodej tenhle Dell m1330, service tag: 3vl8v3j .
Je prakticky nový, koupený asi tři týdny zpátky, je absolutně v pořádku, neprodával bych ho kdybych nedostal ještě lepší nabídku.
Jedná se o ntb s adapterem a koženým obalem na manuál, cdčka atd. A podotýkám má ČESKOU klávesnici a české originální Vista Business.
Cena: 25000,- - možná diskuze o ceně.
Případné dotazy na mirda.si@seznam.cz
Velice to spěchá a to tak že nejlépe dnes (v pátek) bych ho potřeboval prodat, proto se i omlouvám za tento příspěvek který sem snad ani nepatří, ale z nutnosti zde je...
Je prakticky nový, koupený asi tři týdny zpátky, je absolutně v pořádku, neprodával bych ho kdybych nedostal ještě lepší nabídku.
Jedná se o ntb s adapterem a koženým obalem na manuál, cdčka atd. A podotýkám má ČESKOU klávesnici a české originální Vista Business.
Cena: 25000,- - možná diskuze o ceně.
Případné dotazy na mirda.si@seznam.cz
Velice to spěchá a to tak že nejlépe dnes (v pátek) bych ho potřeboval prodat, proto se i omlouvám za tento příspěvek který sem snad ani nepatří, ale z nutnosti zde je...
klávesnice
zdravím,
chtěl bych se zeptat majitelů na to, jak se píše na klávesnici. zda-li to je pohodlné, či nikoliv. přece jen, předpokládám, že není plnohodnotná..
mám docela zálusk na DELL Studio XPS 13 nebo 16 s RGB LED, ale spíš bych uvítal mobilnější verzi, i když nebude mít 9600gt jako Studio XPS 16..
chtěl bych se zeptat majitelů na to, jak se píše na klávesnici. zda-li to je pohodlné, či nikoliv. přece jen, předpokládám, že není plnohodnotná..
mám docela zálusk na DELL Studio XPS 13 nebo 16 s RGB LED, ale spíš bych uvítal mobilnější verzi, i když nebude mít 9600gt jako Studio XPS 16..
Naposledy upravil(a) giorgino dne 31 říj 2008 11:27, celkem upraveno 1 x.