Chlastien píše:No já mám tenhle notebook teprve asi týden, ale zatím naprostá spokojenost, konstrukce výborná, skvělý design a hry se na něm byť třeba na nízké detaily dají hrát všechny. Co si ale budem povídat notebook jako takový není na hry (myslím obecně..), zvlášt když ti doma stojí desktop. Byl jsem na tom úplně stejně jako ty, doma 22" a solidní stroj a tohle jsem koupil jen jako PC do školy a na přenášení. Mám v něm 320GB disk, LED podsvícený displej, T8100 intel a 8400GS a s tou nejslabší baterií (4 články, 37Wh) vydrží cca 1,5 hodiny (hlásí dvě hodiny po nabití..), což je myslím hodně solidní na tak slaboučkou baterii.
A jestli máš doma normální fungující desktop tak myslím že není důvod připojovat k monitoru notebook. Stačí si jen synchronizovat složky pokud je to opravdu tak důležité mít provázané počítače do jednoho a nebo postačí flash disk na přenesení dat z desktopu do notebooku a obráceně. Doma normálně funguji na desktopu a ve škole na booku a nijak mě to neomezuje.
Toť asi vše.

No nevím notebook, ještě k tomu takhle přenosnej co vydrží jen 1,5 hodiny (mě u tohodle sere, že se stáhnutým jasem vydrží jen něco přes 3 hodiny) to bych opravdu nechtěl (přitom zrovna u XPS jsou rozdili v ceně za větší baterku minimální...
Ale k tomu monitoru, osobně od té doby co jsem začal více používat nouta, tak mě na počítač akorád padá prach, osbčas ho zapnu na hru co nemám na PS3, ale celkově přemýšlím o tom, že ho prodám, skoro na vše co dělám má nout, co mám, dostatečnej výkon a bere daleko méně... Takže je u něj nevýhoda, to že není tak ergonomickej, ale to vyřeší právě připojení externích věcí jakož monitor atd. Kdo jednou vyzkoušel dlouhodobější používání 2 až 3 monitorů tak nechce moc měnit (a je jedno zda ty další na které nekouká 95% jsou třeba levná TNka)