ACER Aspire 5930G
no tie som skusal z Acer stranky, mali starsi datum ako tie ktore som mal instalnute priamo po prvom spusteni... a aj chodili horsie napr GTA SA neslo na nativnom rozliseni s max detailami plynule ale sekalo dost...
Acer Aspire 5930G
Intel Core 2 Duo P7350 2GHz, 3056MB RAM, NVIDIA GeForce 9600M GT DDR3,250GB HDD
Intel Core 2 Duo P7350 2GHz, 3056MB RAM, NVIDIA GeForce 9600M GT DDR3,250GB HDD
Přes "éčko" to jde všechno v pořádku. Ale když si nakliknu ePower Management, tak tam mám na výběr změny jen Rychlost procesoru a Jas displeje. Vím že tam bylo vždy i Grafické jádro, ale ta možnost tam teď není
Jaké má vůbec 9600M GT na tomto notebooku základní takty? GPU-Z mi hlásí že mám 500/800/1250 , ale RivaTuner mi ukazuje
Core Clock \ ROP Domain [Mhz] : 168.75
Core Clock \ Shader domain: 337.50
Memory Clock: 601.71
A když měním napájení v ePower management, tak se nic nemění ani v GPU-Z. Je to takhle normální?
Jaké má vůbec 9600M GT na tomto notebooku základní takty? GPU-Z mi hlásí že mám 500/800/1250 , ale RivaTuner mi ukazuje
Core Clock \ ROP Domain [Mhz] : 168.75
Core Clock \ Shader domain: 337.50
Memory Clock: 601.71
A když měním napájení v ePower management, tak se nic nemění ani v GPU-Z. Je to takhle normální?
ePower management si přeinstaluj,mělo by se to tam objevit,no a ty takty závisí i od těch driverů,já mám v klidu 275 / 550 / 300 - jádro,shadery,memory ,což je zbytečně vysoké,ale ve 2D to klesne,ve 3D zas nahoru a pak položka "extra" - plný výkon. Stáhni si NiBiTor 4.6 ,tam budeš mít všechno krásně vypsané,jen tam nic neměň,modifikuje Bios nVidie
anebo si v Rivatuneru otevři Grafics subsystem diagnostic report,zaškrtni tam položku nVidia bios information a restartuj Rivu,pak to znovu otevři a budou tam informace co potřebuješ vědět i položky napájení karty a takty
anebo si v Rivatuneru otevři Grafics subsystem diagnostic report,zaškrtni tam položku nVidia bios information a restartuj Rivu,pak to znovu otevři a budou tam informace co potřebuješ vědět i položky napájení karty a takty
ACER Aspire 7730G-734G32MN / Prodáno
caute pani. tak ododnes som majitelom 5930g a mam zopar otazok:
1-nestane sa notasu nic ked som odinstaloval vsetky aplikacie od aceru?? aj tie edisk aj erecovery.
2-netreba si flashnut bios na ten najnovsi co je na strankach aceru?
3-oplati sa davat iny ovladac grafiky resp. novsi ci ten zakladny je postacujuci?
4-aj ked som si vypol indexovanie diskov tak hdd stale nieco robi a staale neviem co
5-funguje nhc na tomto modely v pohode
6-ta kontrolka na wifi mi len blika neda sa urobit aby ked je zapnute aby mi svietila a naopak?
7-dalo by sa urobit ze by som mal na systemovom disku 50gb a ostatne presunul na ten datovy ked ho spojazdnim?
8-naco je to tlacidlo nad tymi dotykovymi lebo po stlaceni sa nic nedeje
9-ked som si vypol aby mi stale nevyskakovalo to potvrdzovanie ked idem nieco zmenit a tak, tak stale mam dole pri hodinach cerveny krizik a chce aby som to naspat pustil
10-je na tomto modely lepsie prevadzkovat vistu alebo xp??
diky vopred za odpovede..zdar
1-nestane sa notasu nic ked som odinstaloval vsetky aplikacie od aceru?? aj tie edisk aj erecovery.
3-oplati sa davat iny ovladac grafiky resp. novsi ci ten zakladny je postacujuci?
4-aj ked som si vypol indexovanie diskov tak hdd stale nieco robi a staale neviem co
6-ta kontrolka na wifi mi len blika neda sa urobit aby ked je zapnute aby mi svietila a naopak?
7-dalo by sa urobit ze by som mal na systemovom disku 50gb a ostatne presunul na ten datovy ked ho spojazdnim?
9-ked som si vypol aby mi stale nevyskakovalo to potvrdzovanie ked idem nieco zmenit a tak, tak stale mam dole pri hodinach cerveny krizik a chce aby som to naspat pustil
Naposledy upravil(a) tyler_durden dne 13 lis 2008 10:08, celkem upraveno 2 x.
tyler_durden píše:caute pani. tak ododnes som majitelom 5930g a mam zopar otazok:
1) prijdes o pár uzitecných programu
2) netreba, ale muzes
3) ovladace grafiky se vyplati pravidelne aktualizovat
4) Vista...
5) Měl by jít v pořádku
6) bliká kdyz stahujes nějaká data. Souvisle svítí, kdyz nic nestahujes/nenacítás stránku/video...
7) postup uz byl myslím zmínený o pár stránek dozadu
neděje se nic, protoze si odinstaloval vsechno od Aceru
9) Vista...
10) to je na tobě, já osobně jsem si již zvykl na Vistu. Ale XP má taky nějaké klady